NEMAČKI kancelar Olaf Šolc doputovao je danas u posetu Beogradu, prvu otkada je na toj funkciji nasledio Angelu Merkel.

sMILE

10.06.2022. 15:43

Poštuj glas srpskoga naroda, ako ga poštuješ kad glasa za tebe, za izdaju Rusije koja pobeđuje - taj Šolc će prvi na noge Putinu - i priznanje Kosova, kao ni za ukaljan obraz nije glasao. Nećemo da našu generaciju pamte po izdaji.

Skala

10.06.2022. 16:34

Nemcu je trebalo objasniti,da treba stati i pokloniti se zastavi domaćina!!!Ali mlad je valjda će naučiti.Njegovi preci su pred njom bežali,možda je zato "nije video"!

Miroslava

10.06.2022. 17:25

Solc je u Srbiju docekan svecano uz sve pocasti i sa velikim uvazavanjem .Aleksandar Vucic je lider koji je uvek docekao svakog drzavnika koji je posetio Srbiju i to je tako lepa slika koja ide iz Srbije. Nadamo se da ce razgovori proci bez vecih pritisaka na predsednika koji se vec duze vreme odvijaju radi uvodjenja sankcija Rusiji na koje predsednik Vucic ne pristaje, kao i Kosova.

mali gnevni ljud

10.06.2022. 18:07

Šta kaže? Priključite se dok ta stvar nije gotova. Pa cela Unija uvodi sankcije, pa ih vrlo selektivno sprovodi a moli se bogu da rat prestane, pa da mogu i dalje da kupuju gas i naftu ih Rusije. Srbija nije uvela sankcije, istina, ali ih pratimo u molitvama, ne zaostajemo ni korak. Dosta od nas, a?

Banatija

11.06.2022. 00:53

Gospodin Šolc je postavljen na mesto kancelara sa pozicije gradonačelnika Hamburga,velike luke na severu Nemačke gde je albanska mafija pronašla najsigurnije utočište da rukovodi trgovinom narkotika i trgovinom ljudima u čitavoj Evropi. Naravno u ovoj "sigurnoj kući" se i legalizuju ogromna prljava novčana sredstva potekla iz tih poslova uz pomoć "prijatelja iz vlasti" koji postaju lobisti za albansku stvar.