VULIN U BOJNIKU I LEBANU: Hoću da sve policijske stanice dobiju nov i moderan izgled, baš kao što dobija i naša država

Novosti onlajn

20. 03. 2022. u 15:05

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je danas rekonstruisane policijske stanice u Bojniku i Lebanu i istakao da su mnoge policijske uprave, stanice i ispostave obnovljene i da nova ulaganja u radni prostor policijskih službenika tek slede. Ministar policije je naglasio da je jedan od prioriteta njegovog rada upravo i to da se stanice i ispostave obnove i osavremene.

ВУЛИН У БОЈНИКУ И ЛЕБАНУ: Хоћу да све полицијске станице добију нов и модеран изглед, баш као што добија и наша држава

Foto: MUP

- Posle više decenija, policijske stanice u Bojniku i Lebanu su obnovljene i rekonstruisane, baš kao što će biti i sve druge policijske stanice i ispostave od juga do severa naše države. Hoću da svaki moj policajac i iz Leskovca, i iz Bojnika, Lebana, Medveđe i svakog drugog mesta u Srbiji ima najbolje uslove za rad i adekvatan prostor za obavljanje svojih policijskih dužnosti. 

Kao što je svaki moj policajac dobio novu uniformu, čizme, novu opremu, tako će svaki policajac dobiti i nov, savremen, adekvatan prostor za svoj rad. Pripadnici policije su to svojom odgovornošću, hrabrošću i marljivošću zaslužili, posebno naši policajci na jugu zemlje koji su uvek i u svakom trenutku tu za svoju državu i građane, onda kada je najteže. 

Njihova država na čijem je čelu Aleksandar Vučić je danas u stanju da im obezbedi i omogući najbolje uslove i najbolji prostor za rad", istakao je ministar policije Aleksandar Vulin nakon obilaska dežurne službe i rekonstruisanih prostorija u policijskim stanicama Bojnik i Lebane i razgovora sa policijskim službenicima. 

- Baš kao što čitava država menja svoj izgled i strukturu, zahvaljujući brojnim ulaganjima, izgradnji, investicijama, novim fabrikama i radnim mestima, tako će i naše policijske stanice i ispostave u koje nije ulagano ni po 60 godina dobiti nov, moderan izgled, od fasade, stolarije, keramike, nameštaja i drugih elemenata i neophodne opreme za bolji i lepši radni prostor. Mnoge policijske uprave, stanice i ispostave smo sagradili i obnovili i mnoge ćemo obnoviti u budućem periodu. To je jedan od prioriteta mog rada kao ministra policije, da obnovim sve stanice i ispostave zato što to zaslužuju i naši policajci i naši građani koji su mi podjednako važni - poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin. 

Načelnik i rukovodioci Policijske uprave Leskovac referisali su ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu o stanju bezbednosti koje pokriva ova uprava i daljim planovima za postizanje još veće zaštite građana. 

Ministar policije Aleksandar Vulin razgovarao je i sa predsednicima opština Bojnik i Lebane, a tokom razgovora je konstatovana izuzetno uspešna saradnja policije i ovih lokalnih samouprava, što doprinosi većoj sigurnosti građana Bojnika i Lebana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

PREVAZIŠLI SU SVE(T): Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima - rešila da kazni samu sebe