KADA ustaša Fred Matić napadne Vučića, ja znam da nema boljeg dokaza ispravnosti politike Aleksandra Vučića i potvrde njegovog antifašizma, rekao je ministar policije i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin u odgovoru hrvatskom evroposlaniku Predragu Fredu Matiću, koji je izneo niz laži i uvreda na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazvavši ga "ludakom sličnom Putinu".

Komentari (16)

Dusan

28.02.2022. 17:06

To je zato sto nismo doneli Rezoluciju o genocidu u Jasenovcu,oluji,bljesku....najbolji primer da su zeljni krvi su ustaski dobrovoljci koji ce sa Ukrajinskim fasistima i nacistima da se bore,umesto da se Jrvatska zalaze za mir,salje dobrovoljce!!! Iskreno se nadam da ce tamo i ostati...

milovan

28.02.2022. 18:43

Mi smo jaka drzava koja nesmije doneti deklraciju o genocidu NDH i Jasenovcu. Ili su nam poslanici potplaceni. Vise nasi poslanici stite Hrvatsku nego Srbiju.Hrvati bi to izglasali protiv nas za 5 minuta. Ali,mi nismo ljudi.

Dragan

01.03.2022. 11:15

Pustite Matica nije to relevantan covijek koji ima svoju glavu. On je polupismen covjek koji radi i misli onako kako mu narede ljudi iz Brisla koji imaju Maica, Piculu itd koji rade prljave poslive za neke zemlje jer njihove gazde ne iskacu sa izjavama vec to narede ovim klosarima. A po tome su hravati poznati u Evropi da su uvijek bili odani konjusari. To je tradicija u narodu.