ŠAPIĆ RAZGOVARAO SA GRAĐANIMA NA BANJICI: Moramo da nastavimo vredno da radimo

Novosti online

18. 02. 2022. u 15:09

PRVI na listi „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve“ Aleksandar Šapić razgovarao je sa građanima na Banjici i istakao da je važno da se razgovara sa ljudima.

ШАПИЋ РАЗГОВАРАО СА ГРАЂАНИМА НА БАЊИЦИ: Морамо да наставимо вредно да радимо

Foto: Novosti

Prema rečima Aleksandra Šapića svako može da pogleda oko sebe i videće promene.

- Nadam se da će na ovim izborima biti sve u rezultatima i programima. Kako bi Srbija bila još uspešnija moramo da nastavimo vredno da radimo - rekao je Šapić i dodao da je napredak očigledan na svakom koraku i da Srbija ide u dobrom pravcu.

Šapić je naveo da je Beograd grad koji se brzo razvija i da se mora dodatno raditi na komunikaciji sa građanima u svakom delu Beograda.

- Beograd je njihova kuća i potrebno je da se osećaju bezbedno i zbrinuto u svom svakodnevnom životu. Na Novom Beogradu sam se trudio da uvek radim sa svima za dobrobit građana, jer verujem da smo jači ujedinjeni i znam da su samo naši snovi granica ako radimo zajedno. Nadam se da ću imati priliku da nastavim dobar posao koji je do sada urađen i da poboljšam aspekte koje treba poboljšati - zaključio je Šapić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (9)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove