TORBICA ODGOVORIO STEFANOVIĆU: Borko je zarad vlasti promenio ime, nije mu teško i da još jednom proda Srbe

Novosti onlajn

11. 02. 2022. u 20:49

Koliko god lagali slučajni Srbi i vređali našeg lidera Aleksandra Vulina, opstanak Republike Srpske, ali i politička stabilnost Srbije i Balkana, zavise isključivo od političkog opstanka Aleksandra Vučića - izjavio je poslanik Pokreta socijalista Bojan Torbica.

ТОРБИЦА ОДГОВОРИО СТЕФАНОВИЋУ: Борко је зарад власти променио име, није му тешко и да још једном прода Србе

Foto Youtube printscreen/ KTV Televizija - Zvanični kanal

Kada su o Srbiji i Srbima odlučivali NATO kandidati Đilas, Ponoš i Stefanović, ostali smo bez Crne Gore, proglašena je jednostrana nezavisnost Kosova, postavljena je granica između Srba, a Republika Srpska ostavljena na cedilu, bez ekonomske i diplomatske pomoći. 

Kao što je Stefanović molio Amerikance da odlože priznanje Kosova dok Boris Tadić ne postane predsednik i kao što je postavio granicu između Srba i Srba, tako i sada sa svojim gazdama čini sve da posvađa Srbe i da ih razjedini, govoreći strašne gadosti o Srbima iz Republike Srpske. 

Borislav Borko je zarad izbora i vlasti  promenio ime i nema ni najmanji problem da još jednom proda Srbe zarad vlasti. 

NATO kandidati Đilas, Ponoš i Stefanović imaju milione i Multikom, a predsenik Srbije Aleksandar Vučić podršku čitavog srpskog naroda. Borićemo se i verujemo u pobedu slobodne i suverene Srbije" odgovorio je narodni poslanik i potpredsednik Pokreta socijalista Bojan Torbica funkcioneru Stranke slobode i pravde Borku Stefanoviću.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri