NOVI UDAR NA SRBE SA KiM: Pokušali da uhapse Milana Radoičića, oglasio se Petar Petković

Novosti onlajn

04. 02. 2022. u 13:12

POVODOM pokušaja hapšenja potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića na administrativnom prelazu Brnjak, oglasio se i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, navodeći da je reč o novom udaru na Srbe na KiM i pokušaju slabljenja snage Srbije uoči izbora 3. aprila.

НОВИ УДАР НА СРБЕ СА КиМ: Покушали да ухапсе Милана Радоичића, огласио се Петар Петковић

Foto: N. Živanović

- Pokušaj vlasti u Prištini da bez ikakvog valjanog dokaza i pravnog osnova uhapse potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića novi je udar na Srbe na Kosovu i Metohiju i pokušaj slabljenja snage Srbije u pokrajini i to baš uoči izbora 3. aprila! - napisao je Petar Petković na svom Tviteru.

- Nastavila se praksa Prištine da tajnim optužnicama pokuša da zastraši i izvrši dodatni pritisak na Srbe na KiM, ali im to neće poći za rukom - dodao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)