TODOROVIĆ: "Multikom banda predstavila tri Đilasova musketara"

Novosti onlajn

02. 02. 2022. u 14:43

"OKUPILA se Multikom banda da narodu predstavi tri Đilasova musketara. Sve sami eminentni lopovi i lažovi, narodu odavno poznati. Ali, važno je da su ambasadori srećni, Hrvati oduševljeni, a NATO lobisti zadovoljni. Dobili su kandidate baš po svojoj meri", navodi Đorđe Todorović, član Predsedništva Srpske napredne stranke i narodni poslanik.

ТОДОРОВИЋ: Мултиком банда представила три Ђиласова мускетара

Foto: SNS

"Strašno je i smešno priznanje secikesa iz bivšeg režima da blage veze nemaju za šta se kandiduju, ali je bitno da su se oko tarifa dogovorili. Baš njih briga za sve, jer kako kažu - važno je da znaju ljude, koji znaju ljude, koji valjda znaju ono što oni ne znaju. Cirkus.

A taktika genijalca poznata je svima: "Vičite iz petnih žila, od danas, da su izbori pokradeni da bismo aktivirali 'plan za dan posle'". Zato su lisice kandidovale one koji u njihovim istraživanjima stoje najgore. Videli mufljuzi priliku da kroz poraz na izborima  zajašu Srbiju preko unapred pripremljenih nemira na ulicama. Tako bar šarlatani zamišljaju da zauzmu institucije u Srbiji i sprovedu svima poznatu antisrpsku agendu. Marinika da progura svoju Rezoluciju o genocidu u Srebrenici, Ponoš da prizna lažnu državu Kosovo, Jankoviću da poruši pola Beograda, a Đilas da svoje pipke prikači na budžet građana. E pa, grdno se varaju, ako misle da će tako nešto da im prođe.

Zato je važno da na izborima ubedljivo pobedi politika Aleksandra Vučića, jer samo tako - ujedinjeni i zajedno, možemo da nastavimo da gradimo budućnost za Srbiju, da se više nikada ne vrate aveti i lopovi iz mračne prošlosti", navedeno je u saopštenju Todorovića. 

BONUS VIDEO: 

IZGRADNjA GASOVODA SRBIJA-BUGARSKA: Premijerka Brnabić prisustvovala početku radova

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DORA BAKOJANI, SIN KOSTAS I NJIHOVI PRIJATELJI IZ PRIŠTINE: Zbog ličnih interesa zaboravila na istoriju i podržala naslednike terorističke OVK