OVO JE SRBIN KOJI JE NAPADNUT NA KiM: Svi se sećamo srpskog domaćina Milana koji je predsedniku Vučiću izneo svoje probleme (FOTO)

D.Z.

16. 01. 2022. u 15:38

MILAN Kovačević iz srpskog sela Banje kod Srbice napadnut je fizički danas od strane lokalnog Albanca koji ga je udario u predelu glave, saopštila je Kancelarija za KiM.

ОВО ЈЕ СРБИН КОЈИ ЈЕ НАПАДНУТ НА КиМ: Сви се сећамо српског домаћина Милана који је председнику Вучићу изнео своје проблеме (ФОТО)

Foto: Novosti

Milan je krenuo u obližnje naselje Rudnik da bi obavio neophodnu kupovinu, kada ga je Albanac prvo verbalno, a potom i brutalno fizički napao, zbog čega je mladić doživeo ozbiljnu traumu i stres. 

Ovo nije prvi put da se on nalazi na meti lokalnih Albanaca koji ga duži vremenski period uznemiravaju, zbog čega je i ovaj slučaj prijavio policiji. 

Nedavno mu je zapaljena koliba, nelegalno mu seku šumu, a često je meta i verbalnih provokacija, ali su mu i do sada kao što će to biti i nadalje Kancelarija za KiM i država Srbija pomagali i pomagaće. 

Milan Kovačević je srpski domaćin sa Kosova i Metohije koji je jednom prilikom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću izneo svoje probleme, nakon čega je usledila predsednikova pomoć. Više o tome kako mu je pomogao predsednik i šta je Milan rekao na to čitajte klikom OVDE!

- Ne bih to poverenje izneverio po cenu života. Ja moju otadžbinu volim, ali poštujem i komšije Albance. I, oni poštuju moju šajkaču. Njihovi mediji su bili u poseti. Ja sam poručio: najvažnije je da se ne sporimo na međama naših njiva. Da se ne krvimo. Deca nam to neće oprostiti - rekao je tada Milan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)