"NOVOSTI" SAZNAJU: Vučić odbio helikopter, u Gornje Nedeljice kreće automobilom uprkos blokadi "ekologa"

Novosti online

04. 12. 2021. u 07:58

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić ići će danas u Loznicu automobilom, uprkos najavljenim blokadama koje organizuju takozvani ekolozi uz pomoć pojedinih stranaka opozicije.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Вучић одбио хеликоптер, у Горње Недељице креће аутомобилом упркос блокади еколога

Foto: Tanjug

Šef države, kako "Novosti" saznaju, nije želeo da na razgovore sa meštanima u Gornjim Nedeljicama ide helikopterom, kako mu je sugerisano, a osim razmatranja projekta "Jadar", u direktnoj komunikaciji sa narodom, predviđeno je da obiđe i infrastrukturne radove na teritoriji Šapca. Takođe, Vučić će posetiti i domaćinstvo poljoprivrednika Živadina Rosića i njegove porodice. Rosić obrađuje oko 25 hektara zemlje i bavi se ratarstvom i stočarstvom odnosno tovom junadi. 

Kako je prethodno najavljeno, predsednik bi od 15 časova trebalo da razgovara sa svim zainteresovanim građanima sa područja 12 sela Jadarskog kraja, u kojima postoji najviši stepen zabrinutosti zbog istraživanja koja vrši kompanija "Rio Tinto".

Vučić je pozvao isključivo građane tih sela da prisustvuju skupu i nije pozvao svoje pristalice iz Loznice, Krupnja ili bilo kog dela Srbije da dođu na skup.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (13)

MEĐUNARODNI DAN BEZ PAPIRA: Prilika da se ukaže na važnost očuvanja šuma