FONDACIJA braće Rokfeler prošle godine dodelila je ukupno 336 grantova vrednih 53,9 miliona dolara za donacije namenjene civilnom društvu širom sveta.

Komentari (4)

Simon

01.12.2021. 09:14

Tu braću rokfeler proglasiti feleričnim i zabraniti njihovo prisustvo i delovanje u našoj zemlji,namerno podrivanje sistema našeg uredjenja zemlje ugledajte se na severnu koreju,?dali tamo ima rok felera?

Miki Zg

01.12.2021. 09:20

Sve je kristalno jasno .Plaćenici Zapadnih fondacija za demonstracije ,izazivanje sukoba s državnim institucijama Srbije .Žele opšti haos u zemlji .Treba ih proglasiti stranim agentima kao što rade velike sile SAD-e ,R usija itd.

Bg Dex 1970

01.12.2021. 09:25

Takve fondacije oduvek postoje i isključivo finansiraju one organizacije koje se bave podrivanjem postojeće vlasti i režima. Na taj način su "skinuli" Slobodana Miloševića. Ono što je usledilo nakon njega je prava slika onoga što ta fondacija podržava u svakom smislu. Pola miliona ostalo bez posla, sve fabrike pod stečaj ili prodate, vojska dovedena na ivici propasti, a da ne pričamo o KiM, koja samu sebe proglašava nezavisnom, a onaj naš vezuje pertlu, pogrom Srba na KiM. Srbija je manje štete imala od bombardovanja, nego za tih 10 godina vladavine DOS-ovaca. Sada oni misle da mogu sve ponovo isto ili slično, ali to jednostavno nije moguće. Većina nas, dobro vidi, čuje i rezonuje. Živela Srbija!