TERORIZAM U KRVI: Novi komandant "KBS" iz porodice Jašari

Novosti online

30. 11. 2021. u 11:36

SAMOZVANI general-pukovnik Rahman Rama podneo je ostavku na mesto "komandanta" tzv. Kosovskih bezbednosnih snaga, prenosi Indeks onlajn.

ТЕРОРИЗАМ У КРВИ: Нови командант КБС из породице Јашари

Foto AP

Izvori portala navode da je Rama predao ostavku u "Predsedništvu", a da će njegov naslednik biti Baškim Jašari.

Baškim Jašari je sin Rifata Jašarija iz Prekaza. On ima čin "generala KBS".

Albanski mediji u Prištini su nedavno preneli da je procedura za Raminu smenu pokrenuta pre dva meseca, nakon sukoba sa samozvanim ministrom odbrane Armendom Mehajem.

(rs.sputniknews.com)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PREDSEDNIK VUČIĆ NA POLIGONU PEŠTER: U toku velika vojna vežba Vihor 2024 (VIDEO)