NEDIMOVIĆ ODGOVORIO BULATOVIĆU: Kako se bliže izbori, vi sve veće nebuloze pričate

Novosti online

23. 11. 2021. u 15:56

MINISTAR poljoprivrede Branislav Nedimović reagovao je na najnovije izjave Dejana Bulatovića, potpresednika SSP.

НЕДИМОВИЋ ОДГОВОРИО БУЛАТОВИЋУ: Како се ближе избори, ви све веће небулозе причате

Foto Tanjug

"Kako se bliže izbori, vi sve veće nebuloze pričate. Isto kao i student kome se bliži ispit, a ni naslov knjige ne zna, ali se on ipak nada da će nekako i da položi. Nije upravljanje zemljom i dobijanje podrške građana šibicarenje, pa ako pogodiš gde je kuglica eto pobede. Za mleko i meso kojim mašeš, pitaj svog šefa Đilasa koji je bio deo Vlade koja je potpisala SSP i time dozvolila uvoz svega bez ikakvih zaštita i carina. Taj čin koji nijedna normalna država ne bi nikad uradila je zapravo jedini rezultat Đilasove Vlade u "borbi" za položaj poljoprivrednika na tržištu. Posle svega se sada još i javljate da bilo šta pričate i istim tim ljudima obećavate kule i gradove nakon što ste ih za dno zalepili svojom politikom, sramota. Gospodine agrarni znalcu, bolje da si išao po farmama i proverio cenu bikova, tovljenika i jagnjadi, umesto što se švrćkaš na relaciji Terazije - Andrićev venac, a internet koristiš samo za divljenje sebi, umesto da istražuješ cene. Ipak, pošto vidim da si neinformisan ili arhaičan, reći ću ti ja cene, pa sa njima maši...bikovi 2.45 e/kg, tovljenici 185 din, jaganjci 320 din/kg. Sve što sam naveo beleži rast u zadnja 2-3 meseca. Sledeći put ako ne znaš, bar pitaj ljude oko sebe koji možda nešto znaju, da se među upućenima ne brukaš", rekao je Nedimović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)