SNS VRANJE: Marinika Tepić došla skupocenim automobilom, kukumavke zadržite za stranačke organe

Novosti online

13. 11. 2021. u 15:42

SAVET za informisanje GO SNS Vranje odgovorila je na obraćanje Marinike Tepić u tom gradu.

СНС ВРАЊЕ: Мариника Тепић дошла скупoценим аутомобилом,  кукумавке задржите за страначке органе

Foto: Printskrin/Jutjub

NJihovo saopštnje prenosimo u celosti: 

Pronoseći, kako Marinika Tepić reče danas u Vranju "glas slobode i pravde", reči kojima građanima želi da poruči da se u Srbiji teško živi i da će ona vođena Draganom Đilasom uz pomoć Mauricijskih računa doneti ljudima bolje u "Danu posle", zaboravila je izgleda da stoji na samo par metara od BMW-a X6 kojim je stigla na jug Srbije.

Glasom "slobode i pravde" neosnovano je optužila Marinika Tepić i lokalne funkcionere i većnike grada Vranja da su se u poslednjih deset godina enormno obogatili i tom je prilikom preteći revanšizmom i Zakonom o poreklu imovine zaboravila da je prvog na optuženičkoj klupi po svemu obećanom postavila svog nalogodavca i finansijera Dragana Đilasa.

Inače, došli ste gospodo skupocenim automobilom novim autoputem koji ste u vaše vreme 2-ak kilometara od Vranja četiri puta otvarali, prošli pored "Simpa" koji ste uništili, a danas radi. Onda ste naišli na "Jumko" koji je popljačkala tadašnja stranka vašeg poslodavca Dragana Đilasa, a danas tamo radi 2.000 ljudi. U stečaj ste oterali "Zavarivač", a danas preko 100 radnika prima najveće plate u Vranju.

Da vas podsetimo kakav ste Zdravstveni centar ostavili. Pogledajte dok ste tu novi Hirurški blok i novo gradilište u Zdravstvenom centru ili ste možda vi i vaš poslodavac obnovili Vranjsko pozorište?

Te kukumavke i bljuvotine zadržite za stranačke organe ili kolegijume u firmi vašeg poslodavca, u Vranju ste zanimljivi bili samo ponekoj kokoški ili pevcu! Hvala Bogu Srbiju više da zobate ne možete i nikad više nećete, Vranje i ceo jug se gnušaju politike koju predstavljate, politike po kojoj su Srbi genocidan narod.

Sedite tamo odakle ste, ni za tamo niste.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (66)