MINISTAR VULIN OBJASNIO: Izbori se dobijaju putevima, mostovima, fabrikama - zato Vučić pobeđuje

Tanjug

13. 11. 2021. u 13:34

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poručio je, prilikom gostovanja na TV Prva, da se izbori u Srbiji dobijaju izgrađenim putevima, mostovima i fabrikama, i da zato Aleksandar Vučić dobija izbore.

МИНИСТАР ВУЛИН ОБЈАСНИО: Избори се добијају путевима, мостовима, фабрикама - зато Вучић побеђује

Foto: ATV printskrin

- Izbori u Srbiji se dobijaju putevima, mostovima, fabrikama i zato Aleksandar Vučić dobija izbore. Ne dobija ih tenzijama koje nije podigao. Nije Aleksandar Vučić podigao nekakve inicijative za ova ili ona prava da idu pred kamerama i prave haos u Beogradu. Aleksandar Vučić je pričao o mostovima, bolnicama i putevima i tako se dobijaju izbori u Srbiji - poručio je ministar Vulin.

Govoreći na temu na koji način se ispisuje istorija u Srbiji, on je poručio da je tražio na sednici Vlade Srbije da država Srbija piše udžbenike iz srpskog jezika, istorije i geografije, a ne Haški tribunal, saopštio je MUP.

- Tražio sam na sednici Vlade da udžbenike iz srpskog jezika, istorije, geografije piše država Srbija i da se piše za sve Srbe gde god oni živeli. Ne da mi piše Haški tribunal. Jer, po tom Haškom tribunalu, mi smo 2015. godine trebali da prihvatimo Rezoluciju po kojoj su Srbi, odlukom Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija, proglašeni prvim genocidnim narodom u istoriji planete. Posle dva svetska rata, posle Mathauzena i Aušvica, posle Jasenovca, Srbi bi bili genocidan narod. E to je kad pustite drugima da vam pišu istoriju. Ne, mi moramo da napišemo svoju istoriju - poručio je ministar Aleksandar Vulin.

BONUS VIDEO:

VELIKO IZNENAĐENjE NA SAMITU U GLAZGOVU: Pogledajte kako je najavljen predsednik Aleksandar Vučić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (35)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024