HLADAN TUŠ ZA "NEZAVISNE" MEDIJE I SERVERA: Srbija pozvana na Samit demokratije (FOTO)

Novosti online

12. 11. 2021. u 19:42

NAKON što je američki profesor i navodni stručnjak za Balkan Danijel Server istakao da Srbija nije pozvana na Samit demokratije američkog predsednika Džoa Bajdena, naša zemlja je dobila poziv da prisustvuje tom sastanku.

ХЛАДАН ТУШ ЗА НЕЗАВИСНЕ МЕДИЈЕ И СЕРВЕРА: Србија позвана на Самит демократије (ФОТО)

Foto: Printscreen

Server je tvrdio, uz likovanje određenih domaćih "nezavisnih" medija, da Srbija nije pozvana na samit zbog problema sa sudovima i medijima, kao i zbog nepriznavanja prošlosti.

Foto: Printscreen

Danas je iz Vašingtona stigao poziv Srbiji da prisustvuje tom samitu, čime su priče "stručnjaka" za Balkan i nezavisnih medija pale u vodu.

Samit za demokratiju biće održan 9. i 10. decembra i okupiće više od 100 zemalja. 

Cilj Samita, kako je najavljeno, je zaustavljanje demokratskog nazadovanja i erozije ljudskih prava i sloboda širom sveta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (5)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!