"PONOSNI NA ONO ŠTO SMO URADILI": Dačić Vučiću čestitao 13 godina od osnivanja SNS-a

Tanjug

21. 10. 2021. u 13:38

PREDSEDNIK Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić čestitao je danas lideru Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću 13 godina od osnivanja SNS-a, uz želju da to bude prvih 13 uspešnih godina.

ПОНОСНИ НА ОНО ШТО СМО УРАДИЛИ: Дачић Вучићу честитао 13 година од оснивања СНС-а

Foto: N. Skenderija

Dačić je u svoje i ime SPS-a čestitao jubilej SNS-u i navodeći da na srpskoj političkoj sceni ima mnogo stranaka, kazao je da retko koja ostavi i trag u političkom i javnom životu.

- U tom smislu mislim da će ovo vreme ostati zapamćeno upravo po rezultatima koji su postignuti i na stabilizicaji političkih i društvenih prilika, ekonomskoj stabilizaciji, reformama, stabilizaciji fiskalnog sistema, stabilizaciji javnih finansija i naravno poboljšanju međunarodnog položaja naše zemlje - kazao je Dačić.

Dodao je da je to veoma važno za budućnost Srbije, za razvoj naše zemlje, a samim tim da je od životnog značaja za sve građane Srbije.

Naglasio je da su u tom smislu, on lično, ali i SPS ponosni na ono što su zajedno uradili svih ovih godina od kada su u koaliciji na vlasti.

Lider SPS-a je podsetio da nije bilo teme na koju su imali različite stavove i ponašanja.

- Čvrsto sam uveren da ćemo tu saradnju u interesu građana Srbije nastaviti i dalje i uoči izbora i nakon izbora, onako kao što smo razgovarali na sastanku rukovodstva dve stranke - kazao je Dačić i još jednom ponovio najiskrenije čestitke.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO - VUČIĆ U JAGODINI: Obećanje predsednika Jagodincima

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri