PREDSEDNIK Republike Aleksandar Vučić prisustvovaće danas u Aleksincu svečanom otvaranju ogranka fabrike „Magna Seating d.o.o. Odžaci".

Milan

19.10.2021. 08:40

Nema dana da se nešto značajno ne desi u Srbiji.Građane najviše obraduje upravo ovakva vest kada se otvara neka nova fabrika ili kada se postavlja temeljac za istu.

Princip

19.10.2021. 08:54

Otvaranju novih radnih mesta za građane Srbije, prepreke nema. Hvala predsedniku Vučiću na ogromnoj energiji koju ulaže i rezultatima koje postiže u jačanju ekonomije naše zemlje i životnog standarda naših građana.

Jelisaveta

19.10.2021. 16:18

Komapanija Magna Seating je jos jedan od dokaza fenomenalnog rasta Srbije, istorijskim ulaganjima ali i pogodno ekonomsko i trzisno tle Srbije, jer se investitori rado odlucuju za ulaganje u nasu zemlju. To uporedo znaci i vise radnih mesta u Aleksincu, i okolini, ali i dodatni ekonomski i privredni rast kao i veci zivotni standard.

Milos

19.10.2021. 16:21

Jos jedna fabrika zahvaljujuci zalaganju predsednika i dobrim odnosima sa drzavama partnerima ciji investitori imaju zelju da ulazu u Srbiju upravo zbog njene stabilnosti i bezbednosti. Jos radnih mesta znaci bolji ekonomski i privredni znacaj nase zemlje, a sto je najbitniji od svega smanjenje stope nezaposlenosti i povecanje zivotnog standarda.

Jana

19.10.2021. 16:22

Svaka fabrika koja se otvori u Srbiji nasim grdjanima puno znaci, narociti kada se otvori u nekom manjem gradu kao sto je Aleksinac. Kompanija Magna Seating zaposlice veliki broj nasih gradjana koji ce imati siguran posao i svojim porodicama obezbediti bolji zivotni standard.