NEVENA ĐURIĆ: Đilas prikriva malverzacije koje upravo on koristi

Novosti online

09. 10. 2021. u 19:18

IZA svake priče Dragana Đilasa o "raspadu države" nalazi se želja da se prikriju ozbiljne malverzacije koje upravo on koristi u svojim poslovnim i finansijskim akrobacijama, a koje su, pod obavezno, podrazumevale pljačkanje građana Republike Srbije.

НЕВЕНА ЂУРИЋ: Ђилас прикрива малверзације које управо он користи

Foto: SNS

Ekipi iz tog tajkunskog blata opasno smeta što se danas govori koga, kada i koliko je Dragan Đilas finansirao. Za koje pare su pripadnici šizofrene Multikom stranke spremni - na sve. To je očigledno.

Suštinski razlog svih tajkunskih kompleksa leži u činjenici da su svesni svoje inferiornosti, nemanja podrške od strane građana Srbije. Zato svaku priliku koriste da skrenu pažnju na gadosti kojima se bave, a kao glavno oružje za to koriste površne, plitke i očigledne neistine. Misle da time mogu nešto da promene. Uzalud, Đilasova bruka i ukaljan obraz trajaće za vjek vjekova. Tu mu ni pare ne pomažu.

Pamtiće i govoriće građani o čuvenih Đilasovih 619 miliona, o silnim računima u poreskim rajevima, o brojnim nekretninama u vlasništvu porodice Đilas na najluksuznijim lokacijama, o minusu u gradskoj kasi grada Beograda koji je baš Dragan Đilas napravio, o sramnom optuživanju sopstvenog naroda za genocid u Srebrenici, o čoveku koji je ne samo lopov i lažov, već i jadna i bedna kukavica koja zlostavlja sopstvenu ženu pred decom. Najjednostavnije rečeno – govoriće i buduće generacije o mržnji Dragana Đilasa prema sopstvenom narodu, i želji da se dočepa pozicije sa koje bi mogao da se bavi "politikom", koja njemu i pripadnicima njegove Multikom stranke, daje novu injekciju u džep. Baš takva, Đilasova "politika", naziva se pljačkom.

Ljudi iz Srpske napredne stranke nikada neće biti protagonisti jedne takve politike. Baš zato će buduće generacije govoriti o preko 200 fabrika koje je otvorio Aleksandar Vučić, o auto-putevima i brzim saobraćajnicama koje su izgrađene za vreme Aleksandra Vučića, o bolnicama i domovima zdravlja koji su obnovljeni i izgrađeni. Svedočiće rezultati i dela, o radu i trudu čoveka koji je najmonstruoznije napadan od strane tajkunske bande, čija je porodica slušala i trpela najgadnije uvrede dok se on pošteno, vredno i junački borio za svoju državu i narod, a za to vreme je Đilasova petparačka – tajkunsko – mafijaška Multikom stranka podlo i beskrupulozno pokušavala da ga u tome zaustavi.

Uzalud, dela i rezultati Aleksandra Vučića ostaće za sve buduće generacije. Ne može da ih poništi ni cela ergela tajkunskih plaćenika, dobro podmazanih Đilasovim "pozajmicama".

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)