PRELOMNA TAČKA ODLAZAK STEFANOVIĆA U SAD ZBOG PREDMETA GVANTANAMO: Radovanović otkrio sve o "Jovanjici" i prisluškivanju Vučića

Novosti online

08. 10. 2021. u 18:20

TOMISLAV Radovanović, načelnik Službe za specijalne istražne metode u Upravi kriminalističke policije MUP Srbije gostovao je na TV Prva i govorio o slučaju "Jovanjica".

ПРЕЛОМНА ТАЧКА ОДЛАЗАК СТЕФАНОВИЋА У САД ЗБОГ ПРЕДМЕТА ГВАНТАНАМО: Радовановић открио све о Јовањици и прислушкивању Вучића

Foto: Ministarstvo odbrane

- Postoji logistička podrška i jedne zapadne obaveštajne službe. Imam posredna saznanja, imamo potvrdu da se radi o Zapadnoj obaveštajnoj službi, a sve se to dešavalo u vreme dok je Stefanović bio ministar – tada su stvarane paralelne strukture - rekao je Radovanović i dodao da su paralelne strukture formirane za vreme ministra Nebojše Stefanovića.

Foto: Printskrin TV Prva

- Prelomna tačka bila je put ministra Stefanovića u SAD zbog slučaja Gvantanamo. Inicijativa za taj put je bio predmet Gvantanamo. Predmet Gvantanamo je predmet koji podrazumeva integraciju dva lica iz zatvora Gvantanamo - rekao je Radovanović.

Tim sastancima je prisustvovao Radovanović lično.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (11)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)