SNS ODGOVORILA BORISLAVU NOVAKOVIĆU: Za projekte konsultujemo struku, a ne propale marksiste

Novosti online

08. 10. 2021. u 15:00

GRADSKI odbor SNS u Novom Sadu oglasio se saopštenjem.

СНС ОДГОВОРИЛА БОРИСЛАВУ НОВАКОВИЋУ: За пројекте консултујемо струку, а не пропале марксисте

Foto: Printscreen

NJihovo saopštenje, inače odgovor na konferenciju za štampu koju je držao potpredsednik Narodne stranke Borislav Novaković, prenosimo u celosti:

Posle kratkog odmora od plasiranja laži, upada u javne institucije, napada na službena lica i raznih drugih vandalizama, novinarima se u dobro poznatom stilu danas ponovo obratio potpredsednik Narodne stranke Borislav Novaković.

Marksista, trenutno desne orijentacije, ponovo se bavio temom koju ne poznaje, sa jedinom željom da kako-tako spreči decenijama čekano uređenje priobalja u Novom Sadu. Sreća za Novosađane da Srpska napredna stranka, za razliku od stranke čiji je davnih dana Bora Solunac bio funkcioner,  pre donošenja odluka o sprovođenju projekata konsultuje struku, a ne propale marksiste i kriminalce koji ni rođenu decu nisu bili u stanju da vaspitaju. 

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu podseća dotičnog druga da je Generalni urbanistički plan koji je sada na snazi, donet upravo dok je naš grad prolazio kroz period čerupanja novčanika poreskih obveznika od strane stranaka DOS-a. Istina, Novaković je tada često boravio na relaciji Novi Sad-Solun, pa je možda to razlog što je propustio donošenje tako važnog dokumenta, iako je bio prvi čovek grada.

Srpka napredna stranka obaveštava građane da će se Generalni urbanistički plan uskoro naći na javnom uvidu i da će svi sugrađani biti u prilici da izraze mišljenje o njemu u krajnje demokratskoj proceduri. Putem svojih predstavnika u Skupštini grada moći će da daju  primedbe i predloge na GUP. To što pojedine opozicione stranke nemaju odbornike u Skupštini, rezultat je njihovog straha od izlaska na izbore i suda naroda.

Borislavu Novakoviću i ovog puta poručujemo da prestane da obmanjuje građane i da se dobro pripremi za predstojeće izbore, jer je stranka kojoj trenutno pripada svetlosnim godinama udaljena od toliko željenog cenzusa. Istovremeno mu savetujemo da se posveti vaspitanju svog sina, čiji nivo kulture su Novosađani nedavno imali priliku da vide. Šta bi se tek desilo kada bi se takvima ukazala šansa da obavljaju bilo koju javnu funkciju, sigurni smo da nećemo imati priliku da vidimo.

Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici.

BONUS VIDEO: Milo i Čanak haos na Cetinju organizovali uz čivas i pivo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)