SKANDAL U NOVOM SADU: Umesto srpske vijori se hrvatska zastava, otvorena vrata MZ Liman (VIDEO)

Novosti online

06. 10. 2021. u 14:58

JUTROS je u Ulici Drage Spasić ispred MZ Liman, na mestu predviđenom za državne simbole, umesto srpske osvanula zastava Hrvatske.

СКАНДАЛ У НОВОМ САДУ: Уместо српске вијори се хрватска застава, отворена врата МЗ Лиман (ВИДЕО)

Foto: PRintskirn / Društvene mreže

Uznemireni građani koji su prolazili ovom ulicom snimili su ovaj prizor. Ovo se sve dešava pored otvorenih vrata prostorija MZ Liman.

 

U vremenu kada nekolicini Limanaca smeta srpska trobojka, koju pojedinci šaraju i uništavaju, zastava Hrvatske slobodno se vijori i to ispred Mesne zajednice.

(NS Uživo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

ŠTA ĆE TURCI REĆI POSLE GLASANJA: Vučić - Počinili su genocid nad Jermenima