VUČIĆ O UBISTVU ZORANA ĐINĐIĆA: Ja ne slavim kada neko umre

Novosti online

05. 10. 2021. u 21:36

PREDSEDNIK je večeras prokomentarisao natpise u pojedinimm medijima da iza rehabilitacije Zvezdana Jovanovića stoji vlast. Vučić je podsetio da je 2012. 2013. i 2014. godine svakodnevno bilo reči o tome kako će vlast da pusti na slobodu Legiju, Jovanovića i druge.

ВУЧИЋ О УБИСТВУ ЗОРАНА ЂИНЂИЋА: Ја не славим када неко умре

Foto: Printskrin/TV Pink

Vučić je rekao da nije tačno da se radovao kad je ubijen Zoran Đinđić i da je dokaz te tvrdnje njegov razgovor sa predsednikom SRS Vojislavom Šešeljem. Lider SRS Vojislav Šešelj je u tom razgovoru izjavio jednu rečenicu na osnovu koje se može zaključiti da on (Šešelj) nije tugovao zbog ubistva Đinđića.

- Iz poštovanja prema predsedniku stranke čiji sam bio član, neću otkriti šta sam odgovorio - rekao je Vučić, ali dodao da je taj razgovor sniman i da snimak postoji. 

učić je podsetio da su mnogi puštali balone kad je ubijen Slobodan Milošević, a sada mu prigovaraju zbog Đinđića, ali da se on ne raduje kad neko bude ubijen.

- Svi se sećate toga. Lagali su svaki dan. Kažu da sam bio pijan, ne samo da nisam bio pijan... Bio je naš politički protivnik, ali ja nisam vi da slavim kada neko umre, kao što su oni pravili žurku na Trgu republike kada je Milošević preminuo. Sve ovo govori o nemoći, jer nemaju politiku, nemaju rešenje - kaže Vučić.

Zapratite Nportal na Fejsbuku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024