ROSU NAMERNO OŠTETILA SRPSKA VOZILA: Na meti bili i novinari (FOTO)

D. Zečević

01. 10. 2021. u 15:59

IGOR Simić, potpredsednik Srpske liste objavio je da su “takozvani specijalci” ROSU, prilikom smene na administrativnom prelazu Brnjak, sinoć oko 23:30 sati, namerno oštetili desetak parkiranih privatnih motornih vozila u vlasništvu Srba.

РОСУ НАМЕРНО ОШТЕТИЛА СРПСКА ВОЗИЛА: На мети били и новинари (ФОТО)

Foto: D.Zečević

Kako je Simić naveo na svom Fejsbuk profilu isto se dogodilo i na Jarinju kada su ogrebana i privatna vozila novinara.

- Očigledno da nisu mogli da sakriju razočaranje što naši građani nisu naseli na provokacije u prethodnih 11 dana i što je postignut sporazum koji uvažava interese našeg naroda - napisao je Simić na Fejsbuku, uz fotografije oštećenih automobila. Inače, Srpska lista se juče zahvalila građanima što su, kako su naveli, hrabro istrajali u borbi za svoja prava i još jednom pokazali da je naše jedinstvo i sloga najjače oružje u odbrani prava našeg naroda, zato što ste ostali suzdržani na sve provokacije kojima ste bili izloženi u prethodnim danima i što ste i po kiši, suncu, danju i noću nepokolebljivo branili svoje pravo na ostanak i opstanak na Kosovu i Metohiji, i u tome uspeli.

Povodom postignutog dogovora o registrarskim tablicama, Srpska lista se u saopštenju za javnost zahvaljuje i predsedniku Aleksandru Vučiću koji je, kako navode, hrabro i neustrašivo, filigranskom preciznošću uspeo da pregovorima dođe do ovog diplomatskog uspeha.

- Takođe, upućujemo zahvalnost i našem glavnom pregovaraču koji se svih ovih dana u Briselu borio za interese našeg naroda.Današnjim sporazumom pokazali smo da znamo da budemo mudri, uzdržani i diplomatski pobedimo, uz našu poznatu krilaticu jer odavde nema nazad - zaključuje se u saopštenju Srpske liste .

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!