VUČIĆ ISTAKAO DEO GOVORA SA DANA SRPSKOG JEDINSTVA: Nikada više za srpsku trobojku nikome nećemo da se izvinjavamo (VIDEO)

Novosti online

16. 09. 2021. u 11:24

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu deo svog govora sa proslave Dana srpskog jedinstva.

ВУЧИЋ ИСТАКАО ДЕО ГОВОРА СА ДАНА СРПСКОГ ЈЕДИНСТВА: Никада више за српску тробојку никоме нећемо да се извињавамо (ВИДЕО)

Foto: P. Milošević

- Nikada više za srpsku trobojku nikome nećemo da se izvinjavamo. Nosićemo je sa ponosom svuda i na svakom mestu. Za nas nema ničeg lepšeg od naše zastave. Za nas ne postoji ništa važnije i preče od jedinstva našeg naroda, a ne treba nam ništa tuđe. Samo hoćemo da budemo svoji na svome, samo da smemo da kažemo da nosimo srpsko ime i da nosimo srpsko prezime. To je nova Srbija, drugačija Srbija, ponosna Srbija, koja ni od koga ništa ne traži i koja nikoga neće da moli, koja samo hoće da ima prava, baš kao što imaju i svi ostali. I ništa više, ali i ništa manje - rekao je Vučić.

Podsećamo, centralna manifestacija proslave Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, održana je na Savskom trgu, u senci spomenika Stefanu Nemanji.

Nakon što su se tri defilea ujedinila ispred oca srpske države, prisutnima su se obratili patrijarh Porfirije, srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (23)