POKRET SOCIJALISTA ODGOVORIO: Koga hrvatski mediji pljuju, taj dobro radi za Srbiju

Novosti onlajn

08. 09. 2021. u 09:00

HRVATSKI mediji govore ono što njihovi političari ne smeju, jer dobiju odgovore posle kojih nema nastavka polemike, navedeno je u saopštenju Pokreta socijalista.

ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА ОДГОВОРИО: Кога хрватски медији пљују, тај добро ради за Србију

Foto Tanjug

Njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Dok su u Srbiji vladali političari koji su se kao Boris Tadić "budili uz Severinu" i priznavali  da je "Srbija za prsa krivlja za rat", tada su hrvatski mediji bili podsmešljivi, ali puni naklonosti. Kada je Srbija prestala da se izvinjava i počela da se bori za sebe i Srbe koji žive van Srbije, tada je provalio bes i strah. Našeg predsednika Vulina napadaju i vređaju, ali nikako da kažu šta nije istina u onome što govori. Da li je laž da je Alojzije Stepinac bio vikar ustaške vojske, da li je laž da se u Hrvatskoj daju imena ulicama po ustaškim zločincima, da li je Oluja nekažnjeni zločin nad Srbima, da li je Gotovina zločinac, da li Hrvatska pokušava da otcepi Kosovo i Metohiju i da li Albance naziva "braćom po oružju"? Vulinu je zabranjen ulaz u Hrvatsku ne zato što je lagao, već zato što je govorio istinu o Jasenovcu.

Hrvatski političari i njihovi mediji zameraju Vulinu obeležavanje Oluje, jačanje srpske vojske, razbijanje najsurovijih kriminalnih grupa, odbranu Republike Srpske.

Politika koja je mešavina kompleksa i mržnje i ne može drugačije.

Koga su hrvatski mediji razapinjali, taj zna da radi dobro za Srbe. U životu se čovek meri po prijateljima koje stekne, ali i više po neprijateljima koje svojom borbom zasluži. Od hrvatske politike, Aleksandar Vulin, nije mogao da zasluži iskrenijeg neprijatelja - odgovorili su u Pokretu socijalista medijima u Hrvatskoj koji su izneli niz uvreda i laži na račun ministra policije i njihovog lidera Aleksandra Vulina, koji je rekao da je dužnost i zadatak ove generacije političara da stvori "srpski svet" da bi zaštitio Srbe.

BONUS VIDEO:

ANGELI MERKEL ZAZVONIO TELEFON NA SASTANKU SA PUTINOM: Njegova reakcija će vas oduševiti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!