ODBORNICI DONELI JEDNOGLASNU ODLUKU: Vulinu visoko priznanje Opštine Babušnica (FOTO)

Z. U.

06. 09. 2021. u 16:18

POMOĆNIK ministra policije i načelnik Sektora za ljudske resurse Vladimir Ilić prisustvovao je danas svečanosti u Babušnici povodom obeležavanja dana te opštine.

ОДБОРНИЦИ ДОНЕЛИ ЈЕДНОГЛАСНУ ОДЛУКУ: Вулину високо признање Општине Бабушница (ФОТО)

Foto: MUP

Odbornici Skupštine opštine Babušnica jednoglasno su doneli odluku da Ministarstvu unutrašnjih poslova, ali i lično ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu dodele visoko priznanje za zasluge u pružanju pomoći prilikom vanrednih situacija u toj opštini.

Pomoćnik ministra policije Vladimir Ilić, koji je pozdravio odbornike i građane Babušnice u ime ministra policije Aleksandra Vulina istakao je da je Opština Babušnica ove godine imala čak tri vanredne situacije, ali da su pripadnici ministarstva unutrašnjih poslova Sektora za vanredne situacije i Aleksandar Vulin kao komandant Republičkog štaba za vanredne situacije učinili sve da se vanredne situacije u ovoj opštini što pre prebrode i završe.

Foto: MUP

- Ministarstvo unutrašnjih poslova, baš kao i ministar policije Aleksandar Vulin uvek su tu za svoje građane kada imaju problem i kada im je teško. Zahvaljujući uspešnoj ekonomskoj politici Aleksandra Vučića, naši pripadnici su sada znatno više opremljeniji i obučeniji tako da pored svoje hrabrosti, naši pripadnici imaju mogućnost i adekvatnu opremu da brzo i pravovremeno pomognu građanima širom Srbije - istakao je pomoćnik ministra policije i načelnik Sektora za ljudske resurse Vladimir Ilić.

Odbornici Skupštine opštine Babušnica posebno su zahvalni ministru Vulinu na svemu što čini za odbranu i bezbednost Srbije i njenih građana.

BONUS VIDEO: VULIN SA VATROGASCIMA NA NOVOM BEOGRADU: Požar i dalje bukti u Bloku 70

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)