VUČIĆ SAOPŠTIO SJAJNE VESTI POLJOPRIVREDNICIMA: Tačno je da smo doneli odluku o povećanju premija za mleko

Novosti online

29. 08. 2021. u 21:19

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić uključio se telefonskim putem tokom svečane večere koje je za poljoprivrednike organizovao predsednik Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma u Paraliji.

ВУЧИЋ САОПШТИО СЈАЈНЕ ВЕСТИ ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА: Тачно је да смо донели одлуку о повећању премија за млеко

Foto: Dragan Milovanović

Lider Jedinstvene Srbije rekao je poljoprivrednicima da ga je pozvao predsednik Srbije, a onda je Vučić pozdravio sve prisutne i obradovao ih sjajnim vestima.

- Tačno je da smo doneli odluku o povećanju premija za mleko sa 7 na 10 dinara, i trudićemo se da poboljšamo položaj svih poljoprivrednih proizvođača. Znam da razumete da je država bila zapuštena u svakom segmentu. Moramo da gradimo i puteve, i pruge, i bolnice, i sve to u najteže vreme – kada imamo pandemiju koronavirusa – rekao je Aleksandar Vučić.

Predsednik Srbije zahvalio se svima koji su razumeli teškoće sa kojima se Srbija suočava. 

- Hvala vam što ste uvek podržavali racionalan, pragmatičan i pametan put Srbije, što ste je uvek voleli, što ste razumeli probleme i radovali ste se uspesima i bilo vam je teško onda kada nismo išli napred. Želim da vam kažem veliko hvala na radu i trudu, i na energiji koju dajete našoj divnoj Srbiji – rekao je predsednik.

Aleksandar Vučić je na kraju poljoprivrednicima poželeo lep provod u Paraliji i istakao nadu da će se uskoro videti u Pomoravlju.

- Nadam se da ćemo se uskoro videti u Pomoravlju i svim drugim delovima naše lepe Srbije, i da ćemo nastaviti zajednički da radimo. Moja poruka vama je da nema nazad, možemo da idemo samo napred. Nećemo povratak u prošlost i hoćemo da obezbedimo sigurniju budućnost za našu decu – rekao je Vučić, nakon čega je pozdravljen velikim aplauzom prisutnih.

Podsetimo, delegacija od 1.000 poljoprivrednika iz 35 gradova i opština Srbije, juče je stigla u Paraliju podno Olimpa u Grčkoj. Najveći konvoj krenuo je sa parkinga Akva parka u Jagodini - 600 poljoprivrednika je sa teritorije grada Jagodine, a 400 iz drugih 35 gradova i opština.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (46)