VULIN: DŽaferović neka izruči Orića i neka kaže ko je pokušao da ubije Vučića!

Novosti online

23. 08. 2021. u 09:28

MINISTAR unutrašnjih poslova Srbije Aleksandra Vulin ocenio je da bošnjački član Predsedništva BiH Šefik DŽaferović voli da suočava Srbiju sa onim što misli da je istina, ali nikada ne suoči sebe sa onim što je srpska istina, saopšteno je danas iz ovog ministarstva.

ВУЛИН: Џаферовић нека изручи Орића и нека каже ко је покушао да убије Вучића!

MUP

- Iskopane oči sudije Ilića i preko 3.000 pobijenih Srba u Podrinju zaslužuju istinu, a zločinac Orić zaslužuje kaznu za zlo koje je počinio. DŽaferović voli da glumi žrtvu, ali kada gluma prođe ostane istina, a istina je da Naser Orić ima Interpolovu poternicu izdatu u Srbiji i istina je da ni za jedan zločin nije odgovarao. I istina je da je Aleksandar Vučić bio u Srebrenici da oda počast bošnjačkim žrtvama, a da ni jedan bošnjački lider nije odao poštu srpskim žrtvama.

- I istina je da su Vučića pokušali da ubiju u Srebrenici, a da za to do danas niko nije uputio ni izvinjenje, niti je bilo ko odgovarao - izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin u Moskvi, gde na poziv Rosteka obilazi vojno-tehnički forum „Armija 2021“ i prisustvuje otvaranju Međunarodnih armijskih igara na kojima već tradicionalno učestvuje Vojska Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)