GRENEL PODRŽAO VUČIĆA: Svetskim liderima je dosta licemerja Tvitera

Novosti online

19. 08. 2021. u 22:30

Ričard Grenel, američki diplomata i bivši izaslanik nekadašnjeg predsednika SAD Donalda Trampa za dijalog Beograda i Prištine podržao je stav predsednika Srbije Aleksandra Vučića o Tviteru.

ГРЕНЕЛ ПОДРЖАО ВУЧИЋА: Светским лидерима је доста лицемерја Твитера

Foto: Instagram

- Licemerje Tvitera u punom "sjaju" - i svetskim liderima je dosta. Tviter gubi uticaj - napisao je Ričard Grenel i tagovao predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je, povodom odluke Tvitera da pojedine srpske medije označi kao one koji sarađuju sa Vladom, da jedva čeka da mu isključe nalog i da bude još jedan Tramp u svetu.

- Jedva čekam da mi isključe nalog da budem još jedan Tramp u svetu, da se pokaže kako je dobro da talibanski portparoli imaju slobodan pristup toj slobodarskoj mreži, za koju bi neki rekli poslušničkoj mreži. Ja da budem poslušnik takvima neću - poručio je Vučić, koji obilazi Zlatiborski okrug.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (17)

SPEKTAKL IZNAD PEŠTERA: Pogledajte - Dejstvuju helikopteri Mi-35 i Mi-17 (VIDEO)