LAZANSKOG SU POVEZIVALI SA MNOGIM LEPOTICAMA, A ON JE VOLEO SAMO NJU: O supruzi je retko govorio, a kruna njihove ljubavi je sin Aleksandar

Novosti onlajn

04. 08. 2021. u 10:00

AMBASADOR Srbije u Rusiji Miroslav Lazanski iznenada je preminuo u 71. godini u svom domu u Beogradu od, kako se nezvanično saznaje, posledica srčanog udara.

ЛАЗАНСКОГ СУ ПОВЕЗИВАЛИ СА МНОГИМ ЛЕПОТИЦАМА, А ОН ЈЕ ВОЛЕО САМО ЊУ: О супрузи је ретко говорио, а круна њихове љубави је син Александар

Foto: P. Milošević

Poznato je da Lazanski godinama birao najlepše žene Srbije na izboru za Mis.

- Godinama sam bio član žirija za izbor za mis. Razmišljao sam jedno vreme da podnesem ostavku na tu poziciju, ali onda sam pomislio - kad je Tito mogao da do kraja života bude na čelu države, što ja ne mogu da dajem jednom godišnje svoj glas za mis. Država se raspala, ali lepota je večna, tako je i žiri večan - rekao je jednom prilikom u šali Lazanski, ali ozbiljno tvrdeći da njegov glas, jedan od jedanaest, skoro uvek pripadne plavoj lepotici. Prema njegovom ukusu - plavuše su bile ženstvenije.

Iako su ga povezivali s brojnim lepoticama u bivšoj Jugoslaviji, Lazanski se samo jednom ženio. Sa suprugom je 1990. godine dobio sina Aleksandra.

U jednom od intervjua govorio je on načinu ishrane, kada je rekao da nema nikakve recepte za posebno zdravu hranu, i da jede normalno sve što se može kupiti u običnim samoposlugama ili na pijaci.

- Kod kuće jedem što supruga spremi, uglavnom kuvanu hranu sa mnogo povrća. Inače, moji obroci su prilično obilni, obožavam restovan krompir sa blitvom. Volim i svežu ribu - rekao je on tada.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)