VELIKI ISKORAK U BUDUĆNOST: Predsednik Vučić oglasio se povodom susreta sa Zaevim i Ramom (FOTO)

Novosti online

28. 07. 2021. u 18:50

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić doputovao je danas u dvodnevnu posetu Skoplju, gde će se sastati sa predsednicima vlada Severne Makedonije Zoranom Zaevim i Albanije Edijem Ramom u okviru regionalne inicijative za saradnju poznate pod nazivom "Mini Šengen".

ВЕЛИКИ ИСКОРАК У БУДУЋНОСТ: Председник Вучић огласио се поводом сусрета са Заевим и Рамом (ФОТО)

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Tim povodom on se oglasio i na Instagramu.

- Ovo je veliki iskorak u budućnost! Važan aspekt koji doprinosi daljem učvršćivanju mira, boljoj i bližoj političkoj saradnji i saradnji između naših naroda, to donosi stabilnost i mnogo toga što je važno za budućnost regiona.

Imamo zajedničke planove za zelenu agendu, ideje kako da iskoristimo industrijalizaciju naših zemalja i da privučemo veći broj investitora, uz jedinstveno tržište rada. Velike i važne stvari za sve nas! Sve će to da snaži naše narode, naše ekonomije i time obezbeđujemo bolji životni standard našim ljudima - napisao je predsednik Republike Srbije.

Vučić će sa premijerima Zaevom i Ramom učestvovati sutra na Ekonomskom forumu za regionalnu saradnju u organizaciji privrednih komora Srbije, Severne Makedonije i Albanije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

VAŽAN SASTANAK: Vučić sutra sa DŽejmsom OBrajanom