GRADONAČELNIK VALJEVA PORUČIO ĐILASU I TEPIĆEVOJ: Poražavajuće je doći u grad za koji ne znate da li ste ikada išta uradili

Novosti online

10. 07. 2021. u 17:42

POVODOM današnjeg skupa SSP u Valjevu, gde su Dragan Đilas i MarinikaTepić doživeli pravi fijasko, oglasio se gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković.

ГРАДОНАЧЕЛНИК ВАЉЕВА ПОРУЧИО ЂИЛАСУ И ТЕПИЋЕВОЈ: Поражавајуће је доћи у град за који не знате да ли сте икада ишта урадили

Foto: B. Puzović

On je izdao saopštenje koje prenosimo u celosti.

„Kao gradonačelnik Valjeva i prvi na listi "Aleksandar Vučić -3a napu decu" na poslednjim lokalnim izborima u Valjevu, osećam potrebu da se danas oglasim ovim saopštenjem i iznesem par zapažanja povodom konferencije za novinare koju su danas održali Dragan Žilas i Marinika Tepić u našem gradu.

Ne mogu da sakrijem svoje veliko nezadovoljstvo činjenicom da Đilas nije mogao da se seti nijedne dobre stvari koju je uradio dok je bio na vlasti. Đilas je i to potvrdio pred pristunim novinarima rekavši da će proveriti i poslati ukoliko nađe neki podatak.

Poražavajuće je doći u jedan grad za koji kažete da ga jako poštujete, a ne znati da li ste ikada uradili bilo šta za njega i njegove stanovnike.

Jako sam ponosan na svoje sugrađane koji danas nisu iskazali podršku SSP i njihovom skupu, jer su bukvalno svi prisutni stali pod jednu krošnju drveta, uključujući i slučajne prolaznike koji su se tu zatekli. Politika SSp je politika prošlosti i za razliku od Dragana Đilasa ja ću se kao gradonačelnik Valjeva sa ponosom sećati jednog dana svih dobrih stvari koje smo uradili za Valjevo.

Brza saobraćajnica Iverak-Lajkovac, ulaganje u industrijsku zonu i dolazak dva velika investitora, rekonstrukcija Gerontološkog centra i Doma zdravlja, rekonstrukcija Ulice Vuka Karadžića, kao i izgradnja sportske hale, su samo deo naše realnosti i itekako vidljiva podrška Vlade Republike Srbije i predsednika države Aleksandra Vučića.

Pričati o tome kako se drugi voze Rold-Rojsevima, a onda doći danas u Valjevo sa dva automobila vrednosti skoro 200.000 eura govori o duplim aršinima onih koji bi da menjaju Valjevo i državu.

Ovaj grad se menja, ali zahvaljujući građanima Valjeva, lokalnoj samoupravi i podršci države, a ne demagogiji koja nam je plasirana do 2012. godine i pljačkaškim privatizacijama širom Srbije za vreme vlasti kojoj je pripadao Dragan Đilas."

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024