ĐUKANOVIĆ REAGOVAO NA JEREMIĆEVE ISPADE: Nisu znali šta da rade kada se predsednik pojavio ispred njih i sasuo im u lice šta je imao

Novosti online

25. 06. 2021. u 12:35

VUK Jeremić, Vladimir Gajić, Bora Novaković i Miroslav Aleksić došli su jutros do zgrade Predsedništva i pokušali "da se suoče sa Vučićem".

ЂУКАНОВИЋ РЕАГОВАО НА ЈЕРЕМИЋЕВЕ ИСПАДЕ: Нису знали шта да раде када се председник појавио испред њих и сасуо им у лице шта је имао

Vladimir Đukanović

Ipak, dogodilo se nešto što nisu očekivali, a to je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić izašao ispred Predsedništva bez ikavog obezbeđenja i pozvao ih da ispune ono što su nameravali.

Na ovaj događaj reagovao je i Vladimir Đukanović.

- U svojstvu narodnog poslanika poslaću dopis ka Predsedništvu Srbije da služba protokola uvek na ulazu u zgradu ima što više papirnatih maramica i toalet papira, posebno kada Vuk Jeremić dođe ispred iste sa njegovom ekipom. Danas se nije znalo da li više drže gaće ili cmizdre kada se Vučić pojavio ispred njih i sasuo im u lice šta je imao - napisao je Đukanović.

Foto: Printscreen

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (9)

Vučić: U obostranom interesu što je komandant Kfora prisustvovao vežbi