Crnogorski nacionalisti poručili uoči molebana i litije na Cetinju: Sloboda ili smrt - branićemo ovih dana Crnu Goru od dušmana

Novosti Online

21. 01. 2020. u 17:37

Црногорски националисти поручили уочи молебана и литије на Цетињу: Слобода или смрт - бранићемо ових дана Црну Гору од душмана

Foto Tanjug/ AP/ Risto Božović

A ti „dušmani“ su – pravoslavni vernici, njihova braća, rođaci, komšije i kumovi, predvođeni ocem Gojkom Perovićem!

Diskriminatorski odnos prema Srbima, kao i srbofobni narativ, temelji su režimskih politika, na kojima crnogorski „satrapi“ pokušavaju izgraditi nekakvo moderno „crnogorstvo“, piše IN4S.

Kako ovaj portal navodi, u takvom ambijentu, dodatno „začinjenom“ sistematskom medijskom satanizacijom svega srpskog, formiraju se ličnosti i grupe koji ne znaju ništa drugo osim – da mrze Srbe.

Tako je Fejsbuk stranica Crnogorski nacionalisti/Crnogorski nacionalisti odlučila da „uzme stvari u svoje ruke“, pa kad već država, kako oni smatraju, ne može da stane na kraj održavanju molebana i litija u Crnoj Gori.

Užasnuti najavama da će se u četvrtak u Cetinjskom manastiru održati moleban, posle kojeg će okupljeni vernici krenuti u molitveni hod, poštovaoci ove  stranice, , odlučili su da – „brane Crnu Goru od dušmana“.

A ti „dušmani“ su – pravoslavni vernici, njihova braća, rođaci, komšije i kumovi, predvođeni ocem Gojkom Perovićem!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Davalac krvi

22.01.2020. 07:27

Pravoslavci,da nekažem Srbi,i jedni i drugi. Ostavi srbina samog,posvađaće se sa samim sobom. Jednog jedinog komšiju da ima nateraće ga da ga mrzi. E to su Srbi!