Rogozin: Kotromanoviću jezik kao kravata

Tanjug

17. 01. 2016. u 13:59

Potpredsednik ruske vlade Dmitrij Rogozin reagovao je na izjavu hrvatskog ministra odbrane Ante Kotromanovića da Srbija neće moći da uđe u EU ako bude kupovala rusko oružje, rekavši da mu "jezik landara kao kravata"

Рогозин: Kотромановићу jезик као кравата

Ante Kotromanović ministar odbrane Hrvatske

Potpredsednik ruske vlade Dmitrij Rogozin reagovao je na izjavu hrvatskog ministra odbrane Ante Kotromanovića da Srbija neće moći da uđe u EU ako bude kupovala rusko oružje, rekavši da mu "jezik landara kao kravata".

"Kaže da Srbija neće u EU ako bude kupovala rusko oružje? Tom čoveku jezik landara kao kravata!", napisao je Rogozin na svom fejsbuk nalogu, prenosi "Jutarnji list".

Tokom nedavne Rogozinove posete Srbiji razgovarano je, između ostalog, i o vojno-tehničkoj saradnji.

Rogozin je tada rekao da Rusija ni sa kakvim optimizmom ne gleda na pokušaj militarizacije regiona Balkana, a komentarišući to što se Hrvatska naoružava balističkim raketama, on je rekao da Rusiji "nije svejedno kada je reč o bezbednosti prijatelja Srbije".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

СВЕМИР

17.01.2016. 14:17

Хрвати опрезно! На крају II светског рата 1945 године, помоћу Јосипа Броза Тита, преварили сте Русе заменивши усташка обележја црвеним петокракама. Руси не греше два пута, а већ сте им стали на жуљ поновном милитаризацијом Балканског полуострва. Но, мене више занима ратна биографија одлазећег министра одбране, јер се шушка да је био у ланцу команде приликом одређених нечасних радњи.

Mims

17.01.2016. 17:11

lepo mu rekao, kad ovi nasi ne umeju sami da im kazu. sto nas ti hrvati vise ne ostave na miru, stvarno su dosadni..ni mi toliko ne razmisljamo o nama koliko oni to rade

vlada

18.01.2016. 21:41

Kažite mi razliku izmedju Kotromanovića, Majstorovića, Budaka, Ljube Miloša .... jedino vremenska distanca!