U Beču uhapšen lekar poreklom iz Srbije: Poslužio kolege otrovnom tortom

V. N.

utorak, 26. 05. 2020. u 06:47

У Бечу ухапшен лекар пореклом из Србије: Послужио колеге отровном тортом

Ilustracija Foto: Depositphoto

Na ovakav korak se, najverovatnije, odlučio zbog ličnog sukoba sa svojim kolegama, a pominje se i neuzvraćena pažnja jedne doktorke
PRIPADNICI austrijske policije uhapsili su u Beču lekara, psihijatra, srpskog porekla, zbog sumnje da je drogirao svoje kolege u zatvoru, u Donjoj Austriji, gde rade, tako što im je "poslužio" tortu koja je bila puna otrova. Prema pisanju austrijskih medija, nekoliko lekara se nakon konzumiranja otrovnog kolača osećalo loše, a jedan od njih završio je i u bolnici.

Prvo se sumnjalo da imaju koronu, ali kad su im u krvi pronađeni tragovi lekova "truksal" i "benzodijazepam", pokrenuta je istraga koja je dovela do srpskog lekara, koji, kako se navodi, potiče iz ugledne beogradske porodice. Na ovakav korak se, najverovatnije, odlučio zbog ličnog sukoba sa svojim kolegama, a pominje se i neuzvraćena pažnja jedne doktorke.

Inspektori kriminalističke policije potražili su ga na poslu kako bi sa njim razgovarali, međutim, tamo ga nisu pronašli. Nakon kraćeg bekstva, ipak su ga uhvatili i trenutno se nalazi u pritvoru u Kornojburgu. Na teret mu se stavljaju krivična dela teške telesne povrede i nanošenje materijalne štete.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

mnc

26.05.2020. 08:13

Nekada se uglednom porodicom smatrala domacinska finansijski dobrostojeca. Danas kod nas uglednom porodicom se smatra komunisticka oligarhija. Znamo kako se ugled sticao u to vreme. Mozda gresim u ovom slucaju ali u uglednoj porodici nije mogao da se stvori ili vaspita ovakva osoba.

bager

26.05.2020. 11:33

Ja kad vidim psihijatra i pacijenta uvek se pitam ko je jo od njih dvojice veci bolesnik