Odsekao glavu bebi, pijana majka nije pokušala da ga spreči: Doneta presuda za monstrume

Novosti online

06. 11. 2019. u 09:35

Одсекао главу беби, пијана мајка није покушала да га спречи: Донета пресуда за монструме

Foto: Printscreen

Osmomesečnu bebu Anu ubio je dok je njena majka Natalija bila u kući
Viktar Šarhel (48) iz Belorusije osuđen je na smrtnu kaznu u svojoj zemlji zbog izuzetno okrutnog zločina. Streljački vod smaknuće muškarca koji je proglašen krivim za ubistvo devojčice.


Osmomesečnu bebu Anu ubio je dok je njena majka Natalija Kolb, Viktarova prijateljica, bila u kući. Natalija je osuđena na 25 godina zatvora. Devojčica je imala 46 povreda na telu, a ubijena je kuhinjskim nožem.


Ubistvo su počinili na izuzetno okrutan način, a doktorka se onesvestila kada je ušla u stan.


PROČITAJTE JOŠ: Očuhu preti 40 godina robije, a majci 8 godina za ubistvo trogodišnje ćerke


"Dejli mejl" piše da je obezglavljeno telo bebe pronašao otac Leonid u lokvi krvi, kada se vratio kući sa drugo dvoje dece koje ima s Natalijom.


Komšije su izjavile da je porodica izgledala srećno te da je ubijena beba nedavno krštena.


Belorusija je jedina evropska zemlja sa smrtnom kaznom. Beloruski predsednik Aleksander Lukašenko nedavno je dao izjave na osnovu kojih se može izvući zaključak da će i dalje odobravati smrtne presude.


"Ako narod tako glasa, ukinućemo zakon. Imali smo referendum. Mislite li da sam ja srećan zbog smrtne kazne. Ja potpisujem, a onda neko bude upucan", rekao je Lukašenko.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

Jovicic Dragan

06.11.2019. 09:53

Ne ukidaj luki! Zbog takvih treba svugde da se uvede. Smrt decoubicama , pedofilima , dilerima, trgovcima decom!

Pravda...

06.11.2019. 13:23

ne mogu da kazem da sam protiv smrtne kazne....ovakvi zlocini zasluzuju ovakve kazne....po kratkom postupku...

ВОЈИН

06.11.2019. 14:59

Ко су ти људи, ако се тако могу звати, који су избацили из КЗ смртну казну за сатанско злостављање деце. Такође је загонетка ко су ти људи који су код нас из КЗ избацили кривично дело издаје и велеиздаје. Занимљиво је под којим образложењем је то учињено и ко је креатор!?

BRATEE

06.11.2019. 15:23

I treba smrtna zasluzio je...trebalo bi kod nas je vratiti mnogo bi manje bilo ovog zla !!!

zaliv.net

06.11.2019. 15:36

Ja sam protiv srmtne kazne ali za ovo .... dakle kakav je to covek koji detetu odsece glavu? Sve u svemu daleko je bolje za drzave da nemaju smrtnu kaznu vec da se ti monstrumi smeste na nekakva ostrva koja ce biti dobro osigurana i gde ce da rade dok su zivi kako bi vratili dug drustvu i drzavi bar delimicno a cim ne mogu da rade onda ih na tim istim ostrvima smaknuti ... uopste i za manja krivicna dela bi trebalo ovako, neka rmbace i neka otplate svoju hranu i privredjuju drzavi

hrile

08.01.2020. 16:30

@zaliv.net - Nemaju oni šta da otplaćuju. Sve ih pustiti na jedno ostrvo, dati im noževe da se pokolju međusobno. Ko pokuša da pobegne likvidirati. Poslednji koji ostane provodi ceo život sam na ostrvu i ždere ono što uhvati sam. Ako ništa ne uhvati, crkava od gladi.