IRAN DEMANTUJE SAD: Objavili snimak sa navodno oborenog drona (VIDEO)

Novosti Online

petak, 19. 07. 2019. u 18:15

ИРАН ДЕМАНТУЈЕ САД: Објавили снимак са наводно обореног дрона (ВИДЕО)

Foto: Youtube screenshot

Video je objavljen kao deo zvaničnog pobijanja američkih izjava u vezi sa sudbinom drona i kao dokaz da se on bezbedno vratio u svoju vazdušnu bazu
IRANSKI Korpus čuvara Islamske revolucije objavio je snimak američkog amfibijskog jurišnog broda „Bokser“ sa iranske bespilotne letelice za koju su Amerikanci ranije tvrdili da ju je vojni brod oborio.

Pročitajte još: Tramp: Uništen iranski dron u Ormuskom moreuzu


Video je objavljen kao deo zvaničnog pobijanja američkih izjava u vezi sa sudbinom drona i kao dokaz da se on bezbedno vratio u svoju vazdušnu bazu.

Ranije je Teheran demantovao izjave američkog predsednika Donalda Trampa koji je tvrdio da je američki brod u Ormuskom moreuzu oborio iransku bespilotnu letelicu koja se navodno previše približila brodu, što je Vašington opisao kao „odbrambenu akciju“.

(rs.sputniknews.com)


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Djole, Beograd

19.07.2019. 18:30

Hmmm.... Mnogo kvalitetniji video imaju nego Amerikanci, a verovatno i mnogo JEFTINIJI.

Гојко

19.07.2019. 18:39

Ovaj snimak pokazuje da im je dron snimao i nosač aviona,a da ga Ameri nisu ni primetili.Da je hteo da lansira rakete...Isto,jučerašnji snimak sa ruskog drona u Siriji,pogledajte kako su ruski avioni uništili 15 lansera Grad,pred samo ispaljivanje raketa Slon,na vladine snage,a zatim su ih dokrajčili.ANNA News 5.minutni snimak na Al Masdar News.S