DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 30. NOVEMBAR: Bik zaslužio podršku prijatelja i saradnika; Vodoliji u izgledu isplativ posao

Astrolog Suzana Ban 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

29. 11. 2021. u 23:00

SAZNAJTE šta dnevni horoskop predviđa o onome što vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ  ХОРОСКОП ЗА УТОРАК, 30. НОВЕМБАР: Бик заслужио подршку пријатеља и сарадника; Водолији у изгледу исплатив посао

Foto: Pixabay

Ovan

U srce su vam se uvukli strahovi. Niste sigurni da li vas vole zato što kao čovek vredite ili je to zato što imate moći da im nešto priuštite, čak i materijalno. Odgovor na ovu dilemu morate potražiti u dnu duše koja prepoznaje istinu.

Bik

Možete računati na veliku podršku prijatelja i saradnika jer ste u proteklom periodu svojim zalaganjem i požrtvovanošću to zaslužili kod njih. Očekuje vas potpisivanje ugovora kojim će vaša karijera krenuti drugim smerom.

Blizanci

Sjajne vesti stižu iz inostranstva. Konačno vaše neobične ideje nalaze put do pravih ljudi. Ipak, ne očekujte da će sve ići glatko. U realizaciji vas čeka neplanirana prepreka. Ukoliko strpljivo rešite problem, pred vama je dobra prilika.

Rak

Preterano ste nestrpljivi, ne kontrolišete emocije. Neophodno je da pokažite više zahvalnosti za one ljude koji su vas u prošlosti podržavali. Vaša potreba za slobodom može razviti još veću napetost i nervozu u krugu porodice.

Lav

Očekuju vas zadaci koji od vas teraju da izađete iz ustaljene rutine. Iako ste radno raspoloženi, specijalni zahtevi su naporni jer se od vas očekuje da date sve od sebe, pa i više od toga. Kraj dana donosi olakšanje jer ste uspešni.

Devica

Neprijatne vesti vam mogu potpuno pomutiti koncentraciju. Vaša potpuna posvećenost određenoj temi može vas ovih dana mnogo koštati ukoliko dozvolite da vam promaknu važni detalji vezani za posao koji svakodnevno obavljate.

Vaga

Razmišljate o poslu umesto da trenutnu pozitivnu energiju podelite s ukućanima koje ste, u proteklom periodu, zapostavili. Deprimira vas neprijatna atmosfera oko vas, a ne uviđate da ste upravo vi uzrok takvog raspoloženja.

Škorpija

Zahvaljujući svojim sposobnostima dobijate malu zahvalnicu u vidu simboličnog poklona. Imponuje vam priznanje, bez obzira na to što je količina vašeg uloženog truda znatno veća od dara koji dobijate. Mudro zahvalite, prava nadoknada tek dolazi.

Strelac

Smišljate nove načine poslovanja i nalazite zanimljive metode kojima se bavite tokom rada. Smetnje u komunikaciji sa nadređenima osetićete prvenstveno kroz pritisak da posao mora biti završen pre roka. Budite oprezni u saobraćaju.

Jarac

Tranziti planeta vam donose šansu da ideje, koje su do sada bile neshvaćene, konačno prezentujete i dobijete podršku kolega od kojih ste to najmanje očekivali. Sleduje vam i zvanično upoznavanje s uticajnom osobom koju znate iz viđenja.

Vodolija

Puni ste sebe i potpuno ste svesni kojim putem treba da ide vaš profesionalni razvoj. Ne kolebajte se, prihvatite svaku ponudu u ovom trenutku iako nije na prvi pogled primamljiva. Ostanite u igri jer je u pitanju isplativ posao.

Ribe

Nagli pad energije uvodi vas u nervozu i napetost. Otvoreni sukobi na poslu mogu vas izbaciti iz takta. Radna sredina u kojoj se nalazite prepuna je negativnog naboja pa bi za vas najbolje bilo da se povučete i malo odmorite.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ENERGETSKA EFIKASNOST: Naša zajednička odgovornost i korist