NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 24. OKTOBRA: Blizancima se komplikuje ljubav, pred Strelcem su važne odluke koje mogu nekoga da povrede

Astrolog Suzana Ban 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

16. 10. 2021. u 22:43

SAZNAJTE šta vas narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima.

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 17. ДО 24. ОКТОБРА: Близанцима се компликује љубав, пред Стрелцем су важне одлуке које могу некога да повреде

Foto: Depositphotos

Nedeljni horoskop otkriva kako će vas služiti zdravlje.

Za potpuniju astrološku sliku poželjno je pratiti znak u kome vam je Sunce, ali i podznak (ascendent).

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Posao Predstoji vam promena kojom se nešto važno iz vašeg profesionalnog života završava. Ne očekujte brza rešenja jer će transformacija potrajati. Osim toga, pred vama je kontakt s osobom koja vam u život donosi dobre prilike i važne životne lekcije. Bez obzira na obećavajuće okolnosti, ne zalećite se jer ćete na rezultate čekati duže nego što želite.

Ljubav S voljenom osobom budite strpljivi i ne insistirajte na svojim stavovima, naročito ako ona poteže ozbiljne teme. Ovih dana ste skloni preuveličavanju svega pa i problema. Ako podlegnete pritisku, predstoji vam kriza, pa čak i iznenadni prekid veze.

Zdravlje Smanjite slatkiše.

Foto: Depositphotos

Bik (21. 4 - 21. 5)

Posao Ovih dana je, za vas, najpametnije da izbegavate situacije u kojima nešto dokazujete ili iz nekog drugog razloga morate baš vi da inicirate važan razgovor. Držite se podalje od ozbiljnih tema jer svaka može da se razvije u ozbiljnu svađu. Sve što vam je na srcu sačuvajte za sebe i strpljivo sačekajte svojih pet minuta koji uskoro dolaze.

Ljubav Kako se obaveze na poslu budu stišavale, tako se romantično raspoloženje uzdiže. Voljena osoba očekuje da joj posvetite vreme. Da biste ispunili svoju ulogu u potpunosti, neophodno je da izađete iz ustaljene rutine. Povoljan je period za predah.

Zdravlje Kontrolišite krvni pritisak.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Posao Razleteli ste se na više strana jer vam se nudi mnogo projekata a svi vam se dopadaju. Sva je prilika da ste rasplinuli svoju kreativnu energiju pa vam je neophodan ozbiljan predah. Ne posustajte, sve što ste do sada uradili, u narednom će se periodu višestruko isplatiti. Odlazak na kratak put može biti idealan potez u ovom trenutku.

Ljubav Odišete optimizmom. Danima uživate u planiranju budućnosti, ali čini se da zaboravljate da su planovi takve vrste nerealni sve dok u tome ne učestvuje i druga strana. Tenzija između vas i vašeg partnera sve više raste. Ako se ne budete prizemljili odnosi se mogu zakomplikovati.

Zdravlje Čuvajte se povreda.

Foto: Free Images Pixabay

Rak (22. 6 - 22. 7)

Posao Period nije povoljan za pokretanje novih poslova jer vam stiže kratkotrajan ali jači pad energije. Vreme je da napravite ozbiljnu rekapitulaciju svega što je urađeno. Ako ste pritajeno povlačili neke poteze, budite svesni da vaš trud i zalaganje na radnom mestu nisu prošli neopaženo. Konkretne rezultate ćete videti u danima koji slede.

Ljubav Blagonaklonost voljene osobe vam je od velike važnosti, naročito ovih dana kada ste u poziciji da donesete odluku koja ima možda i životnu važnost. Ne zaboravite da vi niste centar sveta. Energija vašeg partnera je u padu, uskoro ćete i vi njemu biti važan oslonac.

Zdravlje Glavobolja.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Posao Dobijate neočekivani podsticaj od osobe za koju niste mislili da vam može biti od koristi. Pored ovoga, planetarni aspekti najavljuju iznenadne promene koje vas mogu uznemiriti i uplašiti. Ne prepuštajte se prvom utisku, zajedno s haosom stiže i pravo rešenje koje će vam pomoći da shvatite kao je sve što se desilo bilo idealno za vas.

Ljubav Kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu, pred vama je nedelja prepuna tenzije. To iziskuje dosta energije, koja vam ionako nedostaje. Razgovori koje ćete voditi ovih dana neće dati velike rezultate pa zbog toga spustite loptu i odustanite od ubeđivanja.

Zdravlje Nesanica.

Foto: Free Images Pixabay

Devica (23. 8 - 22. 9)

Posao Smeta vam haos koji vas okružuje. Stagnirate na mestu gde ste se zatekli, ali ne gubite nadu. Sve što se ovih dana dešava, u suštini otvara povoljne prilike koje vi već uveliko i predosećate. U međuvremenu, dok čekate, prekontrolišite finansije jer su u izgledu neprijatnosti u vidu opomena vezanih za nešto što ste smetnuli s uma.

Ljubav Privlači vas osoba s kojom se srećete u svom radnom okruženju. Ukoliko ovih dana odlučite da se odvažite na tajni susret, budite spremni na neprijatna iznenađenja. Dakle, čuvajte se skandala jer sve što budete skrivali biće na šokantan način otkriveno.

Zdravlje Čuvajte se prehlade.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Posao Ove nedelje biste mogli da sklopite novi ugovor ili da postignete čvrst dogovor o nekoj poslovnoj saradnji. Ako budete u toj poziciji, povedite računa, osoba koja predstavlja autoritet ili poslodavca može prevideti neke detalje pa ih kasnije preskočiti i u realizaciji čitavog projekta. Budite pedantni i detaljni u svemu kako ne biste sve radili po dva puta.

Ljubav Svesni ste da jedna faza vaše ljubavne veze prolazi i da je krajnje vreme da odlučite šta dalje. Odnos s voljenom osobom mora da se definiše. Koliko god da ste sigurni u ono što predstoji, ne zaboravite da niste jedini koji o tome odlučuje. Dopustite drugoj strani da se izjasni.

Zdravlje Alergije.

Foto: Free Images Pixabay

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Posao Vanredni priliv novca možete potrošiti na sitna zadovoljstva iako bi bilo mudrije da to odložite, bar do kraja nedelje kada će se situacija bitno promeniti. Ukoliko ste aktivan učesnik u saobraćaju, budite oprezni. Postoji opasnost i od fizičkih povreda pa u tom smislu budite pažljivi gde god da se krećete, a naročito dok radite.

Ljubav Ne možete da se odlučite kako da se postavite pa vam je najlakše da svu odgovornost prebacite na druge. Možete upasti u ozbiljan sukob s voljenom osobom jer loše procenjujete situaciju. Promene raspoloženja u ljubavnom životu remete rutinu u vašoj svakodnevici.

Zdravlje Čuvajte se virusa.

Strelac (23. 11 - 21. 12)

Posao Promenljivog ste raspoloženja. Muči vas osećaj velike odgovornosti. Na vama je da donesete važne odluke kojima ćete povrediti neke ljude. Pošto je izvesno da će vam u pomoć priskočiti neko od saradnika, nema razloga da se prepuštate mračnom raspoloženju. Promene koje su pred vama su neprijatne, ali mogu biti korisne.

Ljubav Prebacujete sve na partnera, umesto da izlaz iz jednog problema obezbedite sopstvenim snagama. Možda bežite od inicijative jer morate nešto da žrtvujete. Svesni ste da to može poremetiti odnose u vašoj ljubavnoj vezi, a za to, bar trenutno, niste raspoloženi.

Zdravlje Stomačne tegobe.

Foto: Depositphotos

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Posao Saznajete nešto što vas veoma razočarava. Shvatate da ste izloženi velikoj manipulaciji, naročito od saradnika kojima ste verovali. Bezrazložno se ljutite, štite vas osobe koje se nalaze na samom vrhu. Ostale teškoće shvatite kao lekciju kojom učite kako da odvojite bitno od nebitnog i složite sopstveni sistem vrednosti.

Ljubav Koliko god se trudili, ovih dana vam sleduje deblji kraj. U tom smislu, radi sigurnosti, preispitajte sve gde ste nešto prikrili jer postoji velika šansa da budete otkriveni. Pazite kome se poveravate - jedan od prijatelja vas, nehotice, može iskompromitovati.

Zdravlje Bolovi u leđima.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Posao Kolebate se u kom smeru da nastavite dalje pa ta dilema može da vam izazove velike probleme. Nemate mnogo vremena za premišljanje, morate brzo delovati. Ne trošite vreme na analize i strahove već razmišljajte konstruktivno i poslušajte intuiciju. Rešenje je ispred vas, potrebno je samo da se prepustite i odlučite za ono što vam je prvo palo na um.

Ljubav U odnosu s voljenom osobom nešto ne ide kako treba. Osećate da se atmosfera promenila, a ne znate šta je uzrok svemu tome. Možda ste u proteklom periodu bili previše opušteni jer ste olako shvatili ljubav. Korigujte stavove pre nego što se stvari iskomplikuju.

Zdravlje Bolovi u grlu.

Foto: Depositphotos

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Posao Čekate na nešto što, sada je već izvesno, neće stići. Neki ljudi su vam, verovatno, podgrejavali lažnu nadu. Naoružajte se strpljenjem i nekako izdržite početak nedelje, jer krajem nje stiže nagoveštaj promena a s tim i rešenje situacije koja vas već neko vreme muči. Ne zamarajte se dilemom šta će biti dalje jer će razrešenje svega biti najbolje za vas.

Ljubav Muči vas neraspoloženje. S jedne strane žudite za slobodom, a s druge vam prija da imate nekoga pored sebe. Emotivna nestabilnost može vas navesti na štetne postupke. Uskoro će se okolnosti promeniti pa nije pametno sada sprovoditi neke odluke dok ne sagledate kompletnu situaciju.

Zdravlje Problemi s vidom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVETSKI DAN KLIMATSKIH PROMENA: Zaštitimo našu planetu od globalnog zagrevanja