PREMIJER Hrvatske Andrej Plenković održao je sraman govor u Kninu i izjavio da je "srpsko rukovodstvo prisililo Hrvatsku na proterivanje Srba".

Ljubica

05.08.2022. 11:35

Vi se ponosite i Pavelićem, Stepincim i Budakom, to dovoljno o vama govori. Jalove klevete o proterivanju, koliko su jalove pokazuju arhivski snimci…Više ni sami sebe u to ne možete ubediti, zato i besnite i branite Vučiću da poseti Jasenovac.Vi imate o čemu ste sanjali, slavite slobodno, ali razmislite zbog čega vas niko ništa u EU ne pita, jer svi znaju kakva je ta vaša pobeda.

Dado

05.08.2022. 12:20

I opet smo fini i pazimo sta pricamo, a oni pljuju po nama. Jednostavno, 95% Krvnjaka/Hrvata su odpad od coveka. A vi i dalje budite fini i dozvoljavajte da vam rade sta zele.

wolf30

05.08.2022. 12:29

Stvarno je prisililo, sa 5000 granata u rano jutro, pa da se dokusuri avionom po koloni itd. Zna Plenkovic vrlo dobro da Srbi nikad nisu mogli prihvatiti HR drzavu na temeljima NDH koju je Tuđman probudio devedesetih, NDH sahovnice, barjaci po srpskim selima, ZNG i ponosno druzenje sa ustaskom emigracijom koja je jedva docekala da napravi svoj pir i da se obracuna sa Srbima. Glavas se na razmeni hvalio da su to njegove ustaše, a eto Glavaš je ko? Vreme je pokazalo da su Srbi od 45 mogli ziveti sa Hrvatima i pored strasnih pogroma, ali da posle 90 nisu mogli jer je namera tih godina bila ista kao i 41. To dobro znaju i nikad nece priznati svoj usud da su nastali na temeljima NDH , jer bi time sami sebe negirali. Suština je jasna, a delići njihove istine uvek će biti na strani pobednika, ali istina je jedna , a to je taj njihov usud i trecina ubijenih, trevina, proteranih,trecina pokatolicenih da bi mogli da ostvare tisucljetni san o HR nezavisnoj drzavi ili NDH ...ynaju oni koje ce slovo staviti kad im treba..

DOCE CIKA PUTIN DA I VAS DENACIFIKUJE

05.08.2022. 12:33

SVE CE STIC ZA NAPLATU, samo polako. Nicija ne gore do zore, pa nece ni ustaska. Lako je bit hrabar nad golorukim civilima, i uz pomoc teroristickog saveza, onog sa cetiri velika slova. Sto ne izvojevaste pobedu bez nacisticke vojske, koja je u to vreme bila stacionirana u Splitu, dok su nacisticki avioni bombardovali srpske polozaje i vojnu infrastrukturu. Iste ste savete datali i nacistickim prijateljima ukrajincima, kako da proteraju rusko stanovnistvo, ali malo morgen, jer ne vlada Rusijom petakolona ni alko-cirkusanti, koji su izdali svoju drzavu, i na taj nacin omogucili rehabilitaciju nacizma, koji je gle cuda poceo u Zagrebu, uz pomoc "zutopuloverasa" koji je pokazao jaku zelju da se osveti srbima, jer nisu bili saradnici Adolfa Hitlera, kao sto ste vi hrvati.

Sava

05.08.2022. 12:41

Усташтво није поражено у 2-СР процветало је 90- тих још нико се није извинуо Српским жртвама… Срамота у Срцу Европе се велича прогон и покољ Српског народа у НДХ.

Billy

05.08.2022. 13:08

Plenkovicu, necu vas osloviti sa Gospodine jer vi to niste niti cete biti, da vas potam, da li vi verujete u KARMU? Kad je osetite, verovacete!

realnost

05.08.2022. 13:57

Pa u jednoj ranijoj objavi o Jasenovcu i Oluji, bilo je mnogo više oborenih palčeva. To je dobro, jer znači da i ustaše sve više gledaju naše portale, i hvata ih panika što će ceo svet videti, koji su krvoloci bili (šta su sve radili, što iole zdrav um ne bi smislio), i ko su ustvari žrtve a ko pravi zločinci. Zna to i gospodičić Plenković.

Ljilja

05.08.2022. 14:09

Plenkovicu mozes da lazes ,istinu sakriti neces.Istoriju falsifikujete ali nece uspeti dok ima i jedan srbin, koji pamti i prenosi secanje na zlocine koje su ustase pocinile nad srpskim narodom.Ja sam potomak Basara baba Milice dede Nikole tatinih striceva koji su pobijeni od hrvatski ustasa ,baba Milicu ubili su pred sinom mojim tatom koji je bio dete od desetak godina .kao dete secam se kad se sastanu kordunasi pricalo se o ratu ,zverstvima koje su pocinili hrvatske ustase .Plenkovicu vi ste bolestan narod ,nema psihijatra koji ce vas izleciti .Omladinu svoju zatrovali posvetite se mladim narastajima i nemojte vise da je trujete mrznjom ,lazia ostavite Srbiju na miru .Nicija nije gorela do zore.Nesreca Srpskog naroda Pratice vas dok postojite bez obzira koliko vi falsifikovali istorinu.

Miki

05.08.2022. 14:23

Pa od koga ste to vi oslobodili zemlju. Od onih koji su tamo živeli pre vas. Jadan je narod koji je u svojoj vrlo kratkoj istoriji uvek bio na pogrešnoj strani. Tako će biti i ovaj put draga gospodo. Samo ste se ovaj put zeznuli ako mislite da ćete kao i pre da se prikačite uz nas Srbe i da glumite bratstvo.

Nikola

05.08.2022. 14:25

Lako je biti pobednik protiv dece i starih! Da je Srbija bila u ratu ti bi sad bio njen građanin. Koja bre agresija Srbije. Vi i slovenci ste izvršili agresiju na SFRJ. Ubijali ste vojsku Jna,decu od 18 godina. A za to vas saveznici nagradili državom i članstvom u fašističku eu! Ali sve se to sad menja,jako brzo će Srbija povratiti sve svoje zemlje!

Dusan

05.08.2022. 15:15

Znate li ko je bio Kurt Valdhajm? Znate li sta je bio za vreme drugog sv.rata? Sta ocekivati od Evrope posle govora ustasa na skupu u K ninu? Evropa gazi i ulazi u nacizam i fasizam,jer, ovo je dokaz, tj.njihovo cutanje!!! Na zalost.

Dile

06.08.2022. 08:49

Ustaše se kočopere a sve uz blagoslov Evrope . Ovo su crni dani za antifašiste kada crnokošuljaši ovako govore pred celim svetom i brane one koji su prosipali bombe po nejači . Sram ih bilo i one u NDH i čitav svet.

Petra

10.08.2022. 20:15

Plenkovicu, u lazi su kratke noge, te lazov ne stigne daleko, osimm do zatvora! Nedaj Boze dugog cekanja! P.S. pogledaj tvoju vizasu u ogledalu, koga vidis? Naravno SVETOG STEPINCA i SVETOG PAVELICA! ??