Bila sam sve teža i teža, a sa 23 godine NISAM MOGLA DA UĐEM U KUPATILO, pa su me KUPALI OVAKO: Šokirala je svet svojim izgledom, a sad izgleda ovako

Novosti online

četvrtak, 18. 06. 2020. u 19:56

Била сам све тежа и тежа, а са 23 године НИСАМ МОГЛА ДА УЂЕМ У КУПАТИЛО, па су ме КУПАЛИ ОВАКО: Шокирала је свет својим изгледом, а сад изгледа овако

Printscreen Facebook

Emisija "Moj život sa 300 kilograma" i dalje uspeva da iz emisije u emisiju iznenadi gledaoce, ali nikada nisu ostali bez teksta kao kada se pred kamerama pojavila Nikol Luis
Emisija "Moj život sa 300 kilograma" i dalje uspeva da iz emisije u emisiju iznenadi gledaoce, ali nikada nisu ostali bez teksta kao kada se pred kamerama pojavila Nikol Luis.

Sa svega 23 godine, Luis je imala zapanjujućih 317 kilograma. Kako je rekla popularnom doktoru Nau, oduvek je muku mučila sa kilogramima, a rekla je i da je zbog teškog detinjstva, čestih selidbi i nemogućnosti da na jednom mestu stekne prijatelje, utehu uglavnom tražila u hrani, što ju je i dovelo do takvog stanja.

- Sećam se da mi je i kao detetu jedino hrna donosila utehu. Odrasla sam sa dvoje roditelja zavisnih od droge i stalno smo se selili. Mama i ja se nikad nismo slagale, stalno je bila ljuta i onda bih pobegla kod tate u garažu, gde bi mi on krišom davao grickalice i slatkiše - kaže Nikol.

Već kao tinejdžerka došla je do cifre od 317 kilograma. Tada već odavno, kaže, nije mogla da stane u kupatilo, već su morali da je kupaju u dvorištu.

Dok je bila pod strogim nadzorom dr Naua, za godinu dana je Nikol smršala 73 kilograma. Međutim, čim je puštena kući u Teksas, kilogrami su počeli da se vraćaju.

Onda je 2018. godine napravila značajan napredak i rešila da po prvi put nakon četiri godine pokuša da nađe posao.

U međuvremenu, udala se i dobila dvoje dece, ali i tužila emisiju jer, navodno, nisu ispoštovali ugovor po kome bi joj bili plaćeni svi medicinski troškovi, kao i pola godine životnih troškova, koje isplaćuju svim kandidatima.

Fanovi primećuju u međuvremenu da se opet vratila na staru težinu, dok ona obećava da će se uskoro ponovo vratiti na dijetu i vežbanje.