Višegradska policija pokušava na sve načine da pronađe Brana Neškovića  koji se 25. aprila, iz porodične kuće  koja se nalazi u selu Prisoje, Vardište, opština Višegrad,  udaljio u nepoznatom pravcu.

Policijskoj stanici Višegrad  je 27. aprila, oko 12 časova,  prijavljeno  da je  Brane , sin Milije i majke Dobrinke, rođen 14.marta 1987. godine u Užicu, Republika Srbija, nastanjena  u selu Prisoje, opština Višegrad, dana 25. aprila, oko 20,30 časova svojoj sestri poslao poruku putem društvenih mreža da ide od kuće kod devojke u Višegrad, ali da mu se od tada gubi svaki trag.Nije   se  pojavio ni kod devojke niti da se javlja na telefon.

Nestali Nešković   je  visine oko 1,80 metara, srednje razvijenosti telesne konstitucije, kratke svetlo-plave kose, zelenih  očiju. Na sebi je u momentu nestanka  imao radnu uniformu a.d. „Omorika“  plave boje i gumene čizme.  Na telu ima  specifičan ožiljak dužine oko 10 centimetara, na šaci leve ruke, na levom palcu.

- Policajci  su  učinili pretragu i pretres  terena na delu teritorije  opštine Višegrad  i to sela Staniševac, Stolac, Vardište, Dobrun, Veletovo , u potragu su se uključili i pripadnici Civilne zaštite, jedinice granišne policije BiH, vatrogasne jedinice kao i radnici a.d. „Omorika“ Višegrad. Pretres terena se nastavlja i danas na području pograničnog dela opštine Višegrad sa Republikom Srbijom -kažu i policiji, odakle  apeluje na sve ljude  da, ukoliko vide nestalog ili dođu do bilo kakvih saznanja o njemu koja mogu doprineti pronalasku  prijave najbližoj  policijskoj stanici ili pozivom na besplatan broj  telefona 122