EKSPLICITNE FOTOGRAFIJE KRUŽE MREŽAMA: Selfiji sa nagom devojkom ometenom u razvoju

O. M.

17. 05. 2019. u 20:15

Dva muškarca iz Gradiške privedena. Na teret im se stavlja da su počinili krivično delo obljuba nad nemoćnim licem, 12. maja ove godine

ЕКСПЛИЦИТНЕ ФОТОГРАФИЈЕ КРУЖЕ МРЕЖАМА: Селфији са нагом девојком ометеном у развоју

Iživljavanje nad 23-godišnjakinjom Foto "Fejsbuk"

GRADIŠKA policija privela je Luku Šinika (25) i Miroslava Popovića (33) iz tog grada zbog šokantnih fotografija, koje kruže društvenim mrežama, a na kojoj oni u automobilu poziraju s nagom devojkom.

Prema nezvaničnim informacijama, radi se 23-godišnjakinji iz Gradiške, osobi ometenoj u razvoju koja radi kao konobarica. Pored Šinika i Popovića na fotografijama se vidi i Stevo Guskić (25), koji je trenutno nedostupan istražiocima jer se, kako saznajemo, nalazi u inostranstvu.

Portparol PU Gradiška Vesna Divljanović kaže da je policija za celi slučaj saznala preko medija.

- Nakon što su eksplicitne fotografije objavljene u sredstvima javnog informisanja, policijski službenici su identifikovali sve osobe. Odmah su pronađeni i lišeni slobode L. Š. i M. P., dok je treće lice trenutno nedostupno - rekla je Divljanovićeva.

Prema njenim rečima, svima se na teret stavlja da su počinili krivično delo obljuba nad nemoćnim licem, 12. maja ove godine.

- O svemu je obavešten dežurni tužilac OJT Banjaluke, pod čijim nadzorom se preduzimaju sve dalje mere - rekla je Divljanovićeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (14)

Igor

17.05.2019. 20:34

Kako neko ko je ometen u razvoju moze raditi kao konobar- konobarica ? Taj posao zahteva izuzetnu motoriku nogu i ruku i ne moze ga obavljati osaoba ometena u razvoju.

Raca Milosavljevic

17.05.2019. 22:11

... treba da se stide budaletine ... najstrozije ih kazniti ...

Nemanja

17.05.2019. 23:32

Bednici!Ne mogu prici ni jednoj normalnoj devojci pa nasli bolesnu curu.A i koja bi normalna bila sa takvim kretenima.

Paranoid

18.05.2019. 08:58

Mogla bi da im bude olakšavajuća okolnost što su i oni očigledno ometeni u razvoju, ali nadam se da to sud neće tako posmatrati i da će dobiti fine robije!

Laza5

18.05.2019. 09:40

Nije ona ometena u razvoju, njih trojica su ometena u razvoju.čim su ovakvu sliku napravili.