Albanci lažnim vestima vrše pritisak na države koje su povukle priznanje tzv. države Kosovo

Ivan Lovrić

ponedeljak, 24. 02. 2020. u 12:46

Албанци лажним вестима врше притисак на државе које су повукле признање тзв. државе Косово
Na semaforu lepo piše da 95 članica UN ne priznaje Kosovo, dok ga 93 priznaju

Ima ona narodna: šta je babi milo, to joj se i snilo. Elem, Hašim Tači, predsednik privremenih institucija u Prištini, objavio je vest na "Tviteru" da je Jamajka navodno priznala nezavisnost tzv. Kosova.

I šta se potom zbilo? Ispostavilo se da je vest lažna, kao što je uostalom lažna i ta država. Naime, vrlo brzo je stigao odgovor šefice diplomatije Jamajke Kamine Džonson Smit, da do danas njena zemlja nije priznala Kosovo kao nezavisnu državu. I ode sanak pusti u Karipsko more.

Lažna vest je, inače, potekla od Vljore Čitaku, ambasadorke Kosova u Americi. Ne samo njena, već i obmane albanskog rukovodstva odavno su pročitane. Ne samo da barataju naduvanim brojkama o broju zemalja koje priznaju nelegalno proglašenu nezavisnost, nego sada izmišljaju i nova priznanja. Tvrde da ih je priznalo 116 država UN. A na semaforu lepo piše da 95 članica UN ne priznaje Kosovo, dok ga 93 priznaju. Inače, do sada je sedamnaest zemalja povuklo priznavanje nezavisnosti.

Povrh svega, pokazujući svu neprincipijelnost, njihovi zapadni mentori traže od nas da prestanemo sa kampanjom za povlačenje priznavanja Kosova, dok oni treba da nastave sa kampanjom za priznavanje. U tome im svesrdno pomaže i američki kongresmen Eliot Engel, njihov "milosrdni anđeo".


PROČITAJTE JOŠ: Neformalan susret Vučića i Dodika (FOTO)


Puštanjem ovakvih lažnih informacija, Albanci, ali i njihovi pomagači, imaju cilj da izvrše pritisak na karipske i pacifičke države koje su ranije povukle priznanje. A od nas ti licemeri očekuju da ponizimo sve te male, ponosne, prijateljske zemlje, koje odolevaju pritiscima i pretnjama, pre svega Amerike i njenih satelita.

Ako im sve bude teklo kao sa Jamajkom, kukala im majka. Na ovom primeru smo videli šta se zgodi kad želite da vam Amerika bude i otac i majka. Izrodi se Jamajka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije