Ne znam kako je poginuo moj sin, ni da li ću ići po njegovo telo, čekam poziv našeg konzulata: Majka Subotičanina koji je nastradao u Londonu

J. LEMAJIĆ

14. 02. 2020. u 21:00

Не знам како је погинуо мој син, ни да ли ћу ићи по његово тело, чекам позив нашег конзулата: Мајка Суботичанина који је настрадао у Лондону

Twitter Zgrada sa koje je pao

Igor M. (33) pao sa šestog sprata zgrade. Kada sve bude završeno možda ću moći da pričam, sada stvarno nisam u stanju kaže za "Novosti" M. M.

IGOR M. (33), državljanin Srbije, rodom iz Subotice, nastradao je posle pada sa šestog sprata zgrade u Londonu, a za njegovo ubistvo, prema pisanju britanskih medija, osumnjičena je i uhapšena devojka (28). Tragedija se dogodila u četvrtak posle podne u Severnom Finčliju, naselju u severnom delu Londona.

Prema pisanju "Dejli mejla", žena je viđena kako plače i vrišti pored tela muškarca nekoliko trenutaka pošto je on pao sa šestog sprata. Ona je poznavala Igora i uhapšena je zbog sumnje da ga je ubila.

Majka nastradalog mladića, koja živi u Subotici, za naš list nije želela puno da govori o stravičnom događaju, jer smatra da je reč o porodičnoj tragediji.

- Ne znam ništa više od onoga što je već objavljeno, a šta se tačno dogodilo utvrdiće istraga. Ne znam da li ću ići u London po njegovo telo, ili će ga dovesti, čekam poziv iz našeg konzulata - kaže M. M. za "Novosti". - Kada sve bude završeno možda ću moći da pričam, sada stvarno nisam u stanju.

Mladić je, kako saznajemo, četiri godine radio kao menadžer u hotelu u Londonu.

Kako piše britanska štampa, svedoci su na mestu događaja videli osam ili devet policijskih automobila, zajedno sa dva ili tri vozila hitne pomoći. Šokantoj sceni prisutvovalo je nekoliko porodica sa decom koja su se vraćala iz škole.

PROČITAJTE JOŠ - Misteriozna SMRT srpskog državljanina u Londonu: Pao sa 6. sprata, uhapšena devojka (28) osumnjičena za ubistvo

Portparol policije je izjavio da su službenici u 15.20 pozvali policijsku s stanicu i rekli da je muškarac preminuo na licu mesta posle pada sa visine.

Policija na mestu tragedije

On je dodao da je 28-godišnja devojka, koja je bila na licu mesta, privedena zbog sumnje da je umešana u ubistvo.

- Ona je odvedena u londonsku bolnicu gde su joj sanirane manje povrede, potom je prebačena u policijsku stanicu na severu Londona, gde se i dalje nalazi - dodao je. - Veruje se da je stradali muškarac poznavao devojku. Konsultovani su službenici Specijalističke komande za kriminal. U ovoj fazi istrage, smrt tridesettrogodišnjeg muškarca se tretira kao nerazjašnjena.

KRV NA PLOČNIKU

- NISAM video kako je pao, ali video sam ga na zemlji. Posle minut, žena je sišla i počela da plače i vrišti, a neko ju je odveo do ugla da joj pomogne da se smiri - rekao je Naik Mohamed (19), radnik u obližnjem frizerskom salonu. - Video sam krv po pločniku. Nekome sam dao peškir i on ga je stavio preko tela. Nisam mogao da spavam cele noći.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Dule M. Beograd

14.02.2020. 21:10

Od kad pomaže srpski konzulat građanima Srbije u inostranstvu!? To je nešto novo??

alfa...!

15.02.2020. 20:42

Čudna neka majka,dete joj je poginulo a ona nekog čeka,namesto da ode po posmrtne ostanke svog sina,čudni su Srbi...