TRAGIČAN EPILOG POTRAGE: Nestali Smederevac pronađen obešen u šumi; Majka sumnja da je ubijen

D. N.

14. 10. 2019. u 12:22

ТРАГИЧАН ЕПИЛОГ ПОТРАГЕ: Нестали Смедеревац пронађен обешен у шуми; Мајка сумња да је убијен

Ilustracija/ Foto: D. N.

Beživotno telo prve su uočile drvoseče, kada su u subotu došle u seču drva, i o tome su odmah obavestile policiju

PETROVAC NA MLAVI – Beživotno telo Marka Petkovića (39) iz Smedereva, čiji je nestanak prijavljen početkom oktobra, pronađeno je obešeno o jedno drvo u šumi kod Petrovca na Mlavi.

Telo su prve uočile drvoseče, kada su u subotu došle u seču drva i o tome su odmah obavestile policiju. Tokom uviđaja, utvrđeno je da telo visi na grani na oko osam metara od zemlje.

Nije nađeno nikakvo oproštajno pismo, pa je motiv ovog tragičnog čina ostao nepoznat. Pošto nije bilo vidljivih tragova borbe, pretpostavlja se da se radi o samoubistvu.PROČITAJTE JOŠ: MLADA KINESKINjA PRONAĐENA OBEŠENA: Tragičan ishod potrage za Džu Sinjue (21) koja je nestala pre tri mesecaO ovom slučaju obavešteno je Više javno tužilaštvo u Požarevcu, koje je naložilo obdukciju. Tek po njenom završetku znaće se tačan uzrok smrti.

Kako su Novosti nezvanično saznale, majka pokojnog Marka sumnja da je njen sin ubijen i da je potom njegovo telo doneto u šumu i obešeno o drvo. Okolnosti i uzrok ove tragedije znaće se po završetku istrage.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)