Vozač umro priklešten u dačiji (FOTO)

S. K.

27. 07. 2017. u 12:55

Udes na putu Sremska Mitrovica - Ruma kod sremskomitrovačkog groblja. Nastradao Sreten R. (52), a dve osobe povređene i prebačene u bolnicu

Возач умро приклештен у дачији (ФОТО)

Hitna pomoć i vatrogasci na mestu nesreće

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći koja se dogodila u četvrtak oko 13 časova na putu Sremska Mitrovica - Ruma, kod sremskomitrovačkog groblja, poginuo je Sreten R. (52), dok su dve osobe povređene. Kako smo nezvanično saznali, do nesreće je došlo kada je "dačija logan", kojom je upravljao Sreten, prešla u suprotnu traku i direktno se sudarila sa kombijem.

Od siline udara, vozila su se zarotirala, a "dačija" je sletela sa puta. Vatrogasna jedinica punih 45 minuta borila se da izvuče prikleštenog vozača iz automobila.

- To je odjednom puklo kao neka eksplozija. Kada sam istrčala napolje videla sam rasute delove po putu. Odmah smo pozvali Hitnu pomoć i pritrčali da pomognemo - rekla je za naš list žena koja stanuje u blizini gde se dogodila nesreća.

U čeonom sudaru, povređena su i dva muškarca iz kombija starosti 60 i 46 godina. Oni su smešteni na Opštu hirurgiju u sremskomitrovačkoj bolnici i nalaze se u stabilnom stanju, potvrđeno je "Novostima" iz ovog zdravstvenog centra.

Putnici koji su se u tom trenutku zatekli na ovoj deonici puta, pružili su prvu pomoć dok nisu stigle ekipe Hitne službe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije