Brnabić na 8. samitu Kine i 16 država istočne i centralne Evrope u Dubrovniku

Beta

10. 04. 2019. u 15:12

Брнабић на 8. самиту Кине и 16 држава источне и централне Европе у Дубровнику

Ana Brnabić ,Foto Tanjug

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić učestvovaće na Osmom samitu predsednika Vlada Centralne i Istočne Evrope i Kine 11. i 12. aprila 2019. u Dubrovniku

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić učestvovaće na Osmom samitu predsednika Vlada Centralne i Istočne Evrope i Kine 11. i 12. aprila 2019. u Dubrovniku na kome će glavna tema biti izgradnja novih mostova kroz otvorenost, inovacije i partnerstvo, saopšteno je danas iz Vlade Srbije.Na samitu u Dubrovniku, na kome učestvuje 16 predsednika Vlada Centralne i Istočne Evrope i Kine, premijerka Brnabić će prisustvovati otvaranju Ekonomsko trgovinskog foruma 16+1.

Brnabić će se sastati sa premijerom Kine Li Kećijangom.

PROČITAJTE JOŠ - Brnabić: Srbija posvećena poljoprivredi i jačanju strateškog partnerstva sa Kinom; Milijardu evra za prugu Beograd - Budimpešta

Na marginama skupa planirani su sastanci premijerke Srbije sa predstavnicima više značajnih kineskih kompanija koje posluju u Srbiji, navodi se u saopštenju.

U delegaciji sa predsednicom vlade, biće potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije