Stefanović: Bezbednosna situacija u Obrenovcu stabilna

Beta

ponedeljak, 01. 06. 2020. u 21:33

Стефановић:  Безбедносна ситуација у Обреновцу стабилна
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ocenio je danas nakon razgovora sa rukovodstvom i policijskim službenicima iz Obrenovca, da je bezbednosna situacija u tom gradu stabilna

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ocenio je danas nakon razgovora sa rukovodstvom i policijskim službenicima iz Obrenovca, da je bezbednosna situacija u tom gradu stabilna i da su građani zadovoljni većim prisustvom policije zbog migranata.

Stefanović je danas zajedno sa direktorom policije Vladimirom Rebićem obišao policijske patrole na više punktova u Obrenovcu i istakao da su pojačanim radom posebnih i specijalnih jedinice policije u prethodnih deset dana migratorni tokovi u potpunosti stavljeni pod kontrolu, saopštio je MUP.

"Danas imamo nešto manji broj migranata u Obrenovcu nego što je to bilo u prethodnom periodu. Drago mi je da smo na dobar i preventivan način uspeli da uverimo građane u njihovu sigurnost, a da u tom preventivnom radu i gostima koji prolaze kroz našu zemlju pokažemo šta su naši zakoni, kao i granice pristojnog i normalnog ponašanja", naveo je Stefanović.

On je dodao da je stopa kriminaliteta smanjena za više od 20 odsto u odnosu na isti period prošle godine.Komentari (3)

Miki-Zg

01.06.2020. 22:18

Da li tko zna ,što s migrantima u Srbiji ?Na Zapad ne mogu i neće moći ,izlaz da idu u Rep. Srpsku ,zarobljeni gdje ne žele ,država ih ne vraća iz države iz koje su došli u Srbiju ?i pravi se da građani nemaju problem ?

Cole

01.06.2020. 22:34

Ti migranti terorisu narod u Obrenovcu vec godinama. I sad isti ti koji su ih i doveli, prave pozoriste oko "sigurnosti gradjana Obrenovca" jer idu izbori.